1. Начало
  2. »
  3. Други спортове
  4. »
  5. Други
  6. »
  7. Спортни бази и съоръжения
  8. »
  9. Спортното училище има нова зала

Спортното училище има нова зала

Време за четене: 2 минути

В навечерието на Празника на Пазарджик бе прерязана лентата на най-новата спортна придобивка на града – зала за три вида спорт: бадминтон, волейбол и футбол.

Това е комплексно съоръжение, в което могат да тренират голяма част от нашите състезатели, а с откриването и на другата зала, тези проблеми ще останат в миналото, каза кметът Тодор Попов. Залата може да бъде ползвана едновременно за тренировки по два вида спорт, има такава възможност.

Тя се намира съвсем логично в двора на Спортното училище. Представители на различни паралелки както и почти всички медалисти от провелите се до момента Държавни първенства се бяха събрали, за да станат свидетели на откриването на сградата.

Това е поредният щрих и поредният жест към нашата спортна общественост. Няма как да се постигнат резултати, ако няма база. След два месеца ще открием втората зала, а другата седмица ще бъде първа копка в Зоната на здравето. Имаме все повече самочувствие на един град, който иска да стимулира вашето желание да сте здрави, защото спортът е здраве. Спортът е самочувствие, спортът е дисциплина, спортът е успех, каза още кметът Тодор Попов.

Освен огромната тренировъчна зала, към нея има и немалка зала за фитнес. Три са съблекалните, в които има и санитарни възли.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx