Борбата за титлата в “Б” РФГ – Север

Време за четене: 2 минути

Два кръга преди края на първенството в “Б” РФГ – Север, борбата за първото място е много ожесточена.

Три отбора с почти равни точки са в борбата,а именно това са Юнак (Ивайло) , Звезда (Семчиново) и (Спартак) Щърково. Отборите на Юнак и Звезда са с актив от 30 точки, докато Спартак са с 29 точки. Нека разгледаме и детайлно какви мачове остават и на трите отбора:

Юнак (Ивайло)

На отбора от Ивайло им предстои гостуване на последния в класирането ФК Карабунар. В първата среща Юнак спечелиха със 7-0, най-вероятно и в този мач няма да сгрешат. Последният им двубой е домакинство на Ботев (Черногорово), които се представят сравнително добре до момента и заемат четвъртата позиция. Първият мач завърши с победа за Юнак с 2-3 тогава в Черногорово.

Звезда (Семчиново)

Пред отбора на Звезда предстои гостуване на Барикади (Стрелча). Двубоят е от изключителна важност за отбора от Семчиново, за да запазят шансовете си за спечелване на първенството. Първият мач между тези два отбора завърши с победа с 3-1 за Звезда. Последното предизвикателство пред отбора от Семчиново ще бъде домакинство на Миньор (Елшица). Първата среща завърши с победа от 0-5 за Звезда.

Спартак (Щърково)

За отбора от Щърково обаче предизвикателството за спечелване на титлата, ще бъде доста по-трудно,защото Спартак трябва да се надяват на грешки и от двата отбора пред тях. Двубоят, който ги очаква през този уикенд, е гостуване на Шипка (Драгор), в първия мач Спартак спечели с 3-1. Последният мач за този сезон за отбора от Щърково ще бъде домакинство на Барикади (Стрелча). Първият двубой тогава завърши с резултат 2-3 в полза на Спартак.

9 коментара по “Борбата за титлата в “Б” РФГ – Север

 • май 11, 2021 в 09:54
  Permalink
  Харесвам 10
  Не харесвам 0

  Испанското и кучешката север са най-интересните първенства тоя сезон

  Отговор
 • май 11, 2021 в 10:17
  Permalink
  Харесвам 1
  Не харесвам 0

  Напомням за на Кевин Дюрант папаята.

  Отговор
  • май 11, 2021 в 14:41
   Permalink
   Харесвам 4
   Не харесвам 0

   Димитър Танков (бинго) Не напомняй на никой нищо ако обичаш, и този сезон ти показа на футболните хора в областта че си същия мишкар какъвто беше в последните години.
   Заради теб в Радилово няма футбол, скоро заради теб и в Щърково няма да има… Трябва да се местиш в Динката.
   Мърша беше и мърша си остана

   Отговор
 • май 11, 2021 в 17:08
  Permalink
  Харесвам 3
  Не харесвам 2

  Всичко друго, освен титла на Семчиново е порнография…

  Отговор
  • май 11, 2021 в 18:55
   Permalink
   Харесвам 2
   Не харесвам 4

   Ивайло са първи, свърши първенството и всичко е ясно. А вие хубаво искате титла, но ако я вземете ви трябват 10 нови футболисти, за да останете в групата😉

   Отговор
   • май 11, 2021 в 19:30
    Permalink
    Харесвам 3
    Не харесвам 1

    Само да знаеш че Семчиново играе най красивия и резултатен футбол в групата

    Отговор
    • май 12, 2021 в 12:06
     Permalink
     Харесвам 1
     Не харесвам 0

     Аз също съм на мнение, че сте най добрия отбор в групата. В горната група обаче ще изпаднете, точно както Лозен с тези футболисти. Има 2-3 момчета които стават, но като цяло сте слаби за там. Заради това казах, че ще ви трябва почти цял нов отбор, за да се задържите! Бъдете здрави и успех!

     Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *