1. Начало
  2. »
  3. Други спортове
  4. »
  5. Волейбол
  6. »
  7. Хебър е държавен финалист при кадетите

Хебър е държавен финалист при кадетите

Време за четене: < 1 минута

Отборът на ВК  Хебър ще придружи Виктория Волей (Пловдив), Левски София и ВА Стойчев-Казийски на държавните финали по волейбол на България за кадети (състезатели, родени 2004/2005 година).

Четирите тима спечелиха първото място в своите групи от квалификационните турнири и по регламент вземат директни квоти за спора за титлата в тази възраст. Съставите, заели второ и трето място в четирите квалификационни турнири, продължават борбата за достигане на финали с участие на допълнителни квалификации. Осемте отбора ще играят на два турнира по четири тима, като първите два състава от всеки турнир ще добият право за  държавни финали.

Последните отбори в четирите групи отпадат от по-нататъшна надправара.

Хебър спечели домакинския турнир от група “А”, който се проведе в Пазарджик. В него участваха още  тимовете на Марек (Дупница), ЦСКА и Монтана. Пазарджиклии завършиха като първенец с три чисти победи и 9 точки. На второ и трето място се наредиха съставите на ЦСКА и Марек, които продължават на допълнителни турнири. Четвъртият Монтана отпада от по-нататъшна надпревара.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx