Наказанията в областния футбол

Време за четене: < 1 минута

Седемнадесет лични и отборни наказания наложи след отминалия кръг в регионалния футбол Дисциплинарната комисия при ОС на БФС – Пазарджик.

Отборът на Родопи (Козарско) е наказан по доклад с предупреждение за лишаване от домакинство и глоба от 125 лева. Двама играчи на този тим пък отнесоха лични санкции – Атанас Георгиев  ще почива принудително в една среща, а съотборникът му Тома Сидов в две. Димитър Йонов (Тракия – Пазарджик), Янко Гочев (Вихър – Ветрен) и Живко Готев (Локомотив – Септември) са със спрени състезателни права за 1 мач.

Треньорът на Левски (Ракитово) Марио Манолов е лишен от правото да води отбора си от скамейката на резервите за 1 среща, ще плати и глоба от 37,50 лева. Друг треньор от регионалния футбол – Сребрин Велов от Ботев (Черногорово), е глобен с 25 лева.

В Пета лига има трима наказани за по два мача. Това са Димитър Читаков и Георги Пильов от (Тракия – Звъничево) и Емил Иванчев от Родопи (Дебръщица). По един мач ще пропуснат Захари Крушаров (Родопи – Дебръщица), Атанас Пенов (Ботев – Симеоновец), Светослав Тодоров (Спартак – Щърково), Спас Пирсов (ФК Карабунар).

При юношите за по 1 среща наказание отнесоха Марио Шопов (ФК Брацигово) и Христоско Бослев (Хебър).

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Един коментар по “Наказанията в областния футбол

 • април 22, 2021 в 13:04
  Permalink
  Харесвам 1
  Не харесвам 0

  Криво куче спиш ли добре, сънуваш ли ме

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *