1. Начало
  2. »
  3. Футбол
  4. »
  5. Пазарджиклия пое U16 на Байерн

Пазарджиклия пое U16 на Байерн

Време за четене: < 1 минута

Младият пазарджишки треньор Петър Гайдаров поема юношеската формация (U16) на немския колос Байерн (Мюнхен).

Официалната информация за това вече излезе като новина на сайта на футболния клуб от Бавария. Работата на пазарджиклията ще бъде подпомагана от значителен спортно-технически щаб, който е аташиран към наставника.

Петър Гайдаров е роден през 1991 година в Пазарджик, където живее до осмата си година. След това семейството му се премества и живее в Инголщад, Германия, където пребивава и в момента.
Въпреки че е само на 29 години той има завършени специалности като IT специалист и бизнес мениджър.

Междувременно вече е натрупал и 11 години стаж, като футболен треньор.

На всички места, ръководените от него отбори постигат успехи и бележат сериозно израстване както в по-горните дивизии, така и при класиранията за купата на Германия, което на убягва на шефовете на Байерн. Треньорската работа в началото не била водеща в професионалната ориентация на Петър Гайдаров. От няколко години обаче единственият избор на Петър е треньор по футбол, в която посока той отдава цялото си време и усилия.

Преди два сезона поема отбора до 17 години при ФК Нюрнберг.

Успешната му треньорска работа попада във фокуса на редица елитни футболни клубове от Германия. Вече е сред най-перспективните млади треньори във федералната република, а поканата да работи в един от най-известните и успешни клубове на Европа Байерн (Мюнхен) е истинско предизвикателство за него. Много скоро се очаква той да придобие и единствения липсващ му треньорски лиценз – UEFA PRO.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx