Николай Желязков вярва в обрата

Време за четене: < 1 минута

Старши треньорът на ВК Нефтохимик (Бургас) Николай Желязков заяви след втората поредна загуба от Хебър във финалната серия, че вярва във възможен обрат у дома.

Тази среща бе по-различна от първата, независимо, че резултатът е категоричен за Хебър. Във втория гейм имахме шансове да изравним, но не успяхме. Там беше разковничето да направим мача различен. Волейболистите на Хебър сервираха за втори пореден ден много силно и с много малък брак. Също така успяха да отиграват в тежки ситуации с техния диагонал. Ние не успяхме да изградим добре блока си.

При всички положения смятам, че имаме своите шансове в Бургас да обърнем серията. Вярвам го, въпреки загубата днес. Играхме по-добре от първия мач. Ако бяхме спечелили втория гейм, можеше да има промяна. Но това е вече история. Въпросът е да видим, какво можем да направим в следващите мачове на наш терен. Мисля, че играчите също вярват във възможен обрат в Бургас. Въпросът е да излезем и да дадем най-доброто от себе си, защото Хебър играе много силно в този момент. Но нашият състава има състезатели, които имат опит. Сега трябва да намерим решение на силните страни, които съперникът показва и да се опитваме да се противопоставим.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *