1. Начало
  2. »
  3. Други спортове
  4. »
  5. Волейбол
  6. »
  7. Александър Попов: Трябва да сме агресивни и в Бургас

Александър Попов: Трябва да сме агресивни и в Бургас

Време за четене: 2 минути

Успехът с 3:0 не отразява съвсем действителността. Mомчетата се бориха за победата, но трябва да се отдаде заслуженото и на Нефтохимик.

Това заяви след втория пореден успех във финалните плейофи за волейболната титла в Суперлигата, наставникът на Хебър Александър Попов.

Освен щурма в началото през останалото време бяхме като равен с равен. Знам какво ни очаква в Бургас, надявам се отборът на Хебър също да е наясно и да знае какво да направи. След всеки мач има различна психологическа ситуация и всеки, който е готов за нея, ще спечели. Всеки гейм е важен да се бориш докрай. От другата страна има състезатели, които са играли и са печелили медали от всякакви първенства, знаят за какво става въпрос и как да се борят в такива ситуации. Точно къде е било разковничето в този мач, няма значение. Състезателите на Хебър играха задружно, това е много важно. Заедно означава да не се гледаме лошо, а в трудни ситуации да се подкрепяме, защото една реплика или лош поглед объркват нещата. За радост такива неща не се случиха, поздравявам ги.

Всички се стараят. Знаят, че предстоят още такива тежки ситуации и всичко зависи как ще се справят при гостуването в Бургас. Това е силата на Нефтохимик – те дълго време са заедно, вярват си и дори нещо да прехвърчи, после си прощават. Но агресивността е показателна – това е спортна злоба, която движи отбора. Нашите състезатели трябва да отговорят по същия начин, трябва да са агресивни, колкото съперника в мачовете в Бургас.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx