1. Начало
  2. »
  3. Други спортове
  4. »
  5. Волейбол
  6. »
  7. Кметът награди статистика на ВК Хебър

Кметът награди статистика на ВК Хебър

Време за четене: 2 минути

Плакетът е за смелост и геройство при спасяване на човешки живот.

Днес статистикът на Хебър Айкут Айдън беше награден от кмета на Пазарджик Тодор Попов за бързата му реакция по време на мача Хебър – Нефтохимик, когато пръв се притече на помощ на наставника Драган Иванов. Благодарение на смелостта и помощта на Айкут, Драго вече се чувства добре.

Наградих го за проявена храброст и изключителен героизъм по време на полуфиналния двубой между Хебър и Нефтохимик за Купа България по волейбол! Той показа бързо мислене и адекватна реакция, благодарение на които помогна за спасяването на старши треньора на отбора Драган Иванов. Защото тези неща стават бързо и ако няма бърза реакция, понякога завършват фатално. Така че моето отношение на уважение е към Аби, както ние го наричаме! Изключителен респект към него! Поради тази причина искам да го наградя с един плакет за проявена смелост и геройство при спасяване на човешки живот. Ние сме му безкрайно признателни. Още веднъж моите уважения, заяви кметът на Пазарджик Тодор Попов при връчването на плакета на Айкут Айдън.

Аз просто се опитах да помогна на Драган, за мен няма значение кой е бил в неговата ситуация, надявам се да няма нужда от мен за следващ път. Благодаря много за подаръка, оценявам го, не знам какво да кажа, аз просто помогнах, не съм герой. С тези думи и присъщата му скромност Айдън благодари на кмета за отношението и вниманието към него.

Благодарим и на нашия приятел Борис Халачев, мениджър на ВК Марица (Пловдив), който също се притече на помощ и не се отдели от треньора през цялото време.  Поздравления за наградата и добрия пример!, коментираха споделиха от своя страна от ръководството на ВК Хебър.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx