Драган Иванов: Страхотно представяне на младите

Време за четене: 2 минути

Главният треньор и методист на Волейболната Академия на Хебър Драган Иванов, който в момента е и наставник на мъжкия отбор на клуба, определи като страхотно представянето на националния ни отбор за юноши под 17 години.

Щастливи сме е от присъствието на трима млади волейболисти на Хебър в тази селекция, коментира Драган Иванов.

В националния отбор на България за юноши под 17 години за Балканиадата в Сърбия са пазарджиклиите Рангел Витеков – разпределител, Иван Сарафов  диагонал и Слави Кофов – либеро. Те бяха сред героите, които станаха балкански шампиони и извоюваха директни квоти за европейското първенство 2021 в Албания.

Заслугата за този триумф е колективна – на целия отбор и щаба. Използваха максимално  добре шанса си да излязат и да предрешат класирането в наша полза. Браво на щаба и на младите волейболисти. Голямо браво и на треньорите в България, които работят с тези състезатели по клубовете. Който и да е старши треньор на националния ни тим, не може за две седмици да изгради състезатели. Той може да стикова състава и да даде цялостния му облик. Затова заслугата за нивото на играчите е изцяло на българските треньори. Надявам се, че и Волейболната Аакадемия на Хебър ще продължи да работи по същия успешен начин, ще надграждаме и ще очакваме, както клубни успехи в различните възрасти, така и изграждане на нови бъдещи национални състезатели, каза още Драган Иванов.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *