1. Начало
  2. »
  3. Други спортове
  4. »
  5. Волейбол
  6. »
  7. Драган Иванов: Страхотно представяне на младите

Драган Иванов: Страхотно представяне на младите

Време за четене: 2 минути

Главният треньор и методист на Волейболната Академия на Хебър Драган Иванов, който в момента е и наставник на мъжкия отбор на клуба, определи като страхотно представянето на националния ни отбор за юноши под 17 години.

Щастливи сме е от присъствието на трима млади волейболисти на Хебър в тази селекция, коментира Драган Иванов.

В националния отбор на България за юноши под 17 години за Балканиадата в Сърбия са пазарджиклиите Рангел Витеков – разпределител, Иван Сарафов  диагонал и Слави Кофов – либеро. Те бяха сред героите, които станаха балкански шампиони и извоюваха директни квоти за европейското първенство 2021 в Албания.

Заслугата за този триумф е колективна – на целия отбор и щаба. Използваха максимално  добре шанса си да излязат и да предрешат класирането в наша полза. Браво на щаба и на младите волейболисти. Голямо браво и на треньорите в България, които работят с тези състезатели по клубовете. Който и да е старши треньор на националния ни тим, не може за две седмици да изгради състезатели. Той може да стикова състава и да даде цялостния му облик. Затова заслугата за нивото на играчите е изцяло на българските треньори. Надявам се, че и Волейболната Аакадемия на Хебър ще продължи да работи по същия успешен начин, ще надграждаме и ще очакваме, както клубни успехи в различните възрасти, така и изграждане на нови бъдещи национални състезатели, каза още Драган Иванов.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx