1. Начало
  2. »
  3. Други спортове
  4. »
  5. Волейбол
  6. »
  7. Атанас Петров: Оставям отбора в добра форма

Атанас Петров: Оставям отбора в добра форма

Време за четене: < 1 минута

Единствено съжалявам, че не успях да стана шампион с Хебър.

Имам много и различни отличия, само шампионската титла при мъжете ми се изплъзва досега. И това бе целта за този сезон. Но животът продължава, коментира раздялата си с “тигрите” бившият вече наставник Атанас Петров.

Сега не мога да кажа какво ми предстои за бъдещето. Ще се огледам и ще преценя. Такъв е периодът, че трябва да свършат първенствата и ще видя каква е най-добрата възможност. Бих заминал и за чужбина, но много зависи от предложенията. Като цяло плановете ми са разнопосочни, разкри Петров.

Взаимоотношенията ни се изчерпаха, което не е чак толкова изненадващо след такъв дълъг период на съвместна работа. Работихме добре, постигнахме резултати и имахме много хубави моменти заедно. Не е имало скандали, както и не се разделяме с лоши отношения. Просто в живота понякога идва момент, в който пътищата на две страни се разделят и всеки поема по своя. Удовлетворен съм от това, че оставям отбора в много добра форма и на първо място в класирането на Суперлигата. Пожелавам успех на момчетата, защото това е отбор, който заслужава да стане шампион. Отборът е във възходяща форма и се надявам това да е в полза на следващия треньор.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx