Атанас Петров: Оставям отбора в добра форма

Време за четене: < 1 минута

Единствено съжалявам, че не успях да стана шампион с Хебър.

Имам много и различни отличия, само шампионската титла при мъжете ми се изплъзва досега. И това бе целта за този сезон. Но животът продължава, коментира раздялата си с “тигрите” бившият вече наставник Атанас Петров.

Сега не мога да кажа какво ми предстои за бъдещето. Ще се огледам и ще преценя. Такъв е периодът, че трябва да свършат първенствата и ще видя каква е най-добрата възможност. Бих заминал и за чужбина, но много зависи от предложенията. Като цяло плановете ми са разнопосочни, разкри Петров.

Взаимоотношенията ни се изчерпаха, което не е чак толкова изненадващо след такъв дълъг период на съвместна работа. Работихме добре, постигнахме резултати и имахме много хубави моменти заедно. Не е имало скандали, както и не се разделяме с лоши отношения. Просто в живота понякога идва момент, в който пътищата на две страни се разделят и всеки поема по своя. Удовлетворен съм от това, че оставям отбора в много добра форма и на първо място в класирането на Суперлигата. Пожелавам успех на момчетата, защото това е отбор, който заслужава да стане шампион. Отборът е във възходяща форма и се надявам това да е в полза на следващия треньор.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *