Отборите от “А” и “Б” РФГ започват подготовка

Време за четене: < 1 минута

С новата година наближават и пролетните полусезони в двете аматьорски регионални групи, затова част от отборите вече са набелязали опоненти за контролни срещи.

Четвърта лига

Момчетата от Чико-Бунара (Бяга) ще сверяват часовника си в шест приятелски срещи. На 17 януари се изправят срещу Марица (Белово), четири дни по-късно ще се проведе спаринг с отбора на Сокол (Марково), а в последния ден от януари с Чепинец (Велинград). На 7 февруари мачът е с Бенковски (Костенец), на 14-ти с Левски (Паталеница), а седмица по-късно се изправят за втори път срещу Марица (Белово). “Часът и мястото на контролите ще се уточняват допълнително” – споделят от клуба.

Пета лига

Шипка (Драгор) обяви, че стартира подготовката си на 7 февруари, като са предвидени поне 4 контроли. До края на месеца пък ще има яснота около входящи и изходящи трансфери за новия полусезон. Очакват се някои нови попълнения, които да вдигнат класата на отбора.

Бенковски (Црънча) предвижда изиграването на 4 контроли преди старта на пролетната кампания, като от клуба разкриват, че тази година ще има второ издание на местния турнир “Winter Cup”, в който обаче ще настъпят някои промени. Засега няма официално оповестени отбори, с които црънчани ще премерят сили през идния месец, но от клуба уверяват, че ще има “интересни имена” в подговката им. Не се очаква и висока активност по отношение на трансферния пазар тази зима поради доброто представяне през изминалата есен.

Ангел Нейков

Редактор в pzsport.info от 28-ми февруари 2018 г.

Един коментар по “Отборите от “А” и “Б” РФГ започват подготовка

 • февруари 18, 2021 в 21:30
  Permalink
  Харесвам 0
  Не харесвам 0

  Контролна среща:”Родопи”-Дебращица-АФК”КАЛЕ 09″ Нова махала-21.02.2021(неделя) от 14:00 часа.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *