1. Начало
  2. »
  3. Футбол
  4. »
  5. Хебър с първи сбор за 2021 година

Хебър с първи сбор за 2021 година

Време за четене: < 1 минута

Отборът на Хебър се събира днес на първи сбор след края на зимната си ваканция.

На него трябва да се явят и четирите нови попълнения Николай Дичев, Георги Търтов, Евгени Игнатов и Николай Янков, които ръководството привлече през декември. С Хебър през втория дял от шампионата няма да продължи Александър Димитров, с когото клубът се раздели по взаимно съгласие.

По същество подготовката на хебърци ще започне от четвъртък, тъй като в първите дни от седмицата всички състезатели ще минат на традиционните функционални и медицински прегледи, включително и PCR тестове за COVID-19. Поради тази причина на спортна база “Георги Бенковски” треньорът Николай Митов ще провежда тренировки на групи. От четвъртък целият тим ще бъде на негово разположение за пълноценни занимания.

Жак Пехливанов започна възстановителни процедури.

Тежко контузеният на мача с Миньор (Перник) полузащитник Жак Пехливанов започна да провежда от няколко дни възстановително процедури. През миналия месец той се подложи на хирургическа интервенция в столична клиника, при която бяха оперирани повредените му кръстни връзки и менискус.

Изпращам една година, в която ми се искаше да се случат много неща, които не успях да завърша. Получих шансове които грабнах, но получих и доста разочарования. Разбрах, че щастието никога не закъснява, а просто ние понякога бързаме., написа Жак на личната си страницата във фейсбук по повод настъпването на Новата година.

В следващите месеци той ще продължи с процедурите и рехабилитацията и според прогнозите на лекарите, ако всичко бъде нормално, Жак ще може да се завърне на терена едва през есента.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx