Оборище търси нов треньор

Време за четене: < 1 минута

Оборище (Панагюрище) ще има нов треньор след Нова година.

В момента ръководството на клуба прави сондажи в избора си за наследник на треньорското дуо Ели Маркес и Георги Иванов – Гонзо, което заразя отбора преди Коледа.

Неприятната вест за нас дойде по празниците. Лично Ели Маркес ме уведоми, че заедно с Георги Иванов напускат нашия клуб и поемат отбора на Банско, сподели шефът на Оборище Илия Анчев.

За Ели Маркес това е второ бягства в посока Банско. През 2016-та обаче той напусна “Орчо войвода” като футболист. Тогава бразилецът бе ангажиран да спасява закъсалия с точките в “Б” група отбор на “козлите”. Сега ситуацията е идентична, само че Банско е на опашката в Трета лига.  Очаква се след напускането на Eли Маркес това да направят и други футболисти на Оборище, като засега сигурни са вратарят Хуго Гумиеро и полевият играч Улисес Дос Сантос.

Единствената задача пред новия треньор на Банско, е да изгради отбор с класни футболисти отвън, за да може напролет да покажем коренно различна игра от тази през есента и тимът ни да оцелее в групата за следващото първенство, коментираха от щаба на Банско.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx