Оборище търси нов треньор

Време за четене: < 1 минута

Оборище (Панагюрище) ще има нов треньор след Нова година.

В момента ръководството на клуба прави сондажи в избора си за наследник на треньорското дуо Ели Маркес и Георги Иванов – Гонзо, което заразя отбора преди Коледа.

Неприятната вест за нас дойде по празниците. Лично Ели Маркес ме уведоми, че заедно с Георги Иванов напускат нашия клуб и поемат отбора на Банско, сподели шефът на Оборище Илия Анчев.

За Ели Маркес това е второ бягства в посока Банско. През 2016-та обаче той напусна “Орчо войвода” като футболист. Тогава бразилецът бе ангажиран да спасява закъсалия с точките в “Б” група отбор на “козлите”. Сега ситуацията е идентична, само че Банско е на опашката в Трета лига.  Очаква се след напускането на Eли Маркес това да направят и други футболисти на Оборище, като засега сигурни са вратарят Хуго Гумиеро и полевият играч Улисес Дос Сантос.

Единствената задача пред новия треньор на Банско, е да изгради отбор с класни футболисти отвън, за да може напролет да покажем коренно различна игра от тази през есента и тимът ни да оцелее в групата за следващото първенство, коментираха от щаба на Банско.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *