Хебър без Каракашев и Гочев в Ерден

Време за четене: < 1 минута

Хебърци заминаха в ранния следобед за последния си мач от есенния полусезон на Втора ПФЛ срещу Кариана (Ерден).

Мачът е в петък от 12:45 часа на стадиона в Ерден. След днешната тактическата тренировка на спортна база „Георги Бенковски” в Пазарджик наставникът на „зелените” Николай Митов качи в клубния автобус 18 футболисти. Сред тях не попаднаха наказаният за един мач Георги Каракашев, контузеният Жак Пехливанов и възстановяващият се от вирусно заболяване Тодор Гочев. В групата обаче се завърна Цветелин Тонев, който изтърпя наказание от една среща. За Вършец, където хебърци ще отседнат на режим преди двубоя в Ерден, заминаха още младите надежди Стоян Сотиров и Джеймс Лима.

При домакините от Кариана, които вече обявиха, че утрешната им среща с Хебър ще бъде бенефис на отбора във Втора лига, няма наказани и трайно контузени.

Ерденци ще опитат да вземат трите точки от двубоя, за да сложат достоен епилог на авантюрата си в професионалния футбол. Към успех обаче ще се стремят и хебърци, за да завършат с победа есенната си кампания.

Неприятната новина за двата отбора е свързана със състоянието на терена в Ерден, който заради падналите дъждове е в лошо състояние и няма да позволи качествен футбол.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *