Футболът в Пазарджишко няма да спира. Засега

Време за четене: < 1 минута

Тази седмица всички насрочени по програма мачове от детско-юношеския футбол, мъжките „А“ и „Б“ РФГ в област Пазарджик ще се играят.

Това съобщи шефът на ОС на БФС Спас Иванов.

Ще караме седмица за седмица в зависимост от епидемиологичната обстановка. Главното условие за всички домакини на мачовете е да правят организацията в съзвучие с предписанията на РЗИ и медицинската комисия при БФС, касаещи противоепидемичните мерки. Публика, разбира се, няма да се допуска.

Поради влошената епидемиологична обстановка в страната и големия брой новорегистрирани случаи на заразени с COVID-19 в детско-юношеския футбол, ръководството на Българския футболен съюз взе спешно решение да преустанови временно държавните първенства в Елитния юношески футбол до 15 г. и до 17 г., както и надпреварата в турнира за Купа БФС. Решението, което бе взето след консултация с всички Зонални и Областни структури на футболния съюз, както и по препоръка на Медицинската комисия към БФС, влиза в сила от 13 ноември 2020 г.

Оставащите двубои в първенствата на U15, U17, както и провеждащите се турнири за Купа БФС за деца, юноши младша и старша възраст, ще се доиграят през пролетта на 2021 година.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.