1. Начало
  2. »
  3. Футбол
  4. »
  5. ОС на БФС Новини
  6. »
  7. Футболът в Пазарджишко няма да спира. Засега

Футболът в Пазарджишко няма да спира. Засега

Време за четене: < 1 минута

Тази седмица всички насрочени по програма мачове от детско-юношеския футбол, мъжките “А” и “Б” РФГ в област Пазарджик ще се играят.

Това съобщи шефът на ОС на БФС Спас Иванов.

Ще караме седмица за седмица в зависимост от епидемиологичната обстановка. Главното условие за всички домакини на мачовете е да правят организацията в съзвучие с предписанията на РЗИ и медицинската комисия при БФС, касаещи противоепидемичните мерки. Публика, разбира се, няма да се допуска.

Поради влошената епидемиологична обстановка в страната и големия брой новорегистрирани случаи на заразени с COVID-19 в детско-юношеския футбол, ръководството на Българския футболен съюз взе спешно решение да преустанови временно държавните първенства в Елитния юношески футбол до 15 г. и до 17 г., както и надпреварата в турнира за Купа БФС. Решението, което бе взето след консултация с всички Зонални и Областни структури на футболния съюз, както и по препоръка на Медицинската комисия към БФС, влиза в сила от 13 ноември 2020 г.

Оставащите двубои в първенствата на U15, U17, както и провеждащите се турнири за Купа БФС за деца, юноши младша и старша възраст, ще се доиграят през пролетта на 2021 година.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx