1. Начало
  2. »
  3. Клубове
  4. »
  5. Клубове "А" ОГ
  6. »
  7. ФК Брацигово
  8. »
  9. Ръководството на ФК Брацигово избухна: БФС е мафия!

Ръководството на ФК Брацигово избухна: БФС е мафия!

Време за четене: 2 минути

Управата вади юноши и деца от регионалните първенства, ще има и друга стъпка, закани се шефът Асен Драгнев.

Ръководството на ФК Брацигово взе решение да спре от участие в регионалните футболни първенства на област Пазарджик формациите на клуба – юноши и деца. Новината обяви клубният шеф Асен Драгнев, часове след края на дербито срещу Чико-Бунара.

Юношите и децата прекратяват участие. През седмицата ще имаме среща с кметицата на Брацигово за да видим какво ще правим с мъжете. Приемете тази наша позиция за първа форма на протест срещу ОС на БФС – Пазарджик, заяви Драгнев.

Той обяви, че крайното решение не свързано с резултата от вчерашното дерби с Чико-Бунара, а е „вследствие от определени негативни натрупвания”.

Вече просто ни идва в повече. Гледаме какво става, мълчим, мълчим, но колкото повече го правим, толкова повече ни „клатят”, с извинение.”, заяви загадъчно Драгнев.

Клубният шеф на ФК Брацигово допълни, че трябва да се сложи край на куп порочни практики в регионалния футбол.

Една от тях е свързана с така наречените наказания. Накажат някои, а после тихомълком го опростят. Нищо не се съобщава. Да, тази практика не е отсега, но всяко нещо трябва да има начало и край. Какво трябва да стане за да си изтърпи някои докрай наказанието? Да отрежат главата на някои съдия ли? Стига! Ние пък не искаме да харчим залудо парите си – лични и публични за да правим кефа на някои хора. Просто вече наистина се съгласявам, че БФС е една мафия!, избухна Драгнев.

В заключение той бе категоричен, че всичко казано от него не е плод на емоции, а е дълго обмисляна позиция на него и колегите му от Управата.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
2 Коментара
Най-старите
Най-новите С най-много гласове
Inline Feedbacks
Всички коментари
Фен

Съгласен съм НАПЪЛНО с Брацигово. Видя се и се доказа едно че Бяга са на хранилка в Пазарджишкото БФС. Ето вчера съдий бяха извън Пазарджик и се видя че Бяга неможаха да бият като ДОМАКИНИ. Срещу ТЕЯ от село Бяга не трябва да свири съдия от Пазарджик, защото ВСИЧКИ знаем какво следва. Да се върнем и на мача с Варвара. Тогава ако не беше съдията Бяга щеше да загуби или най малкото Равен. ПОСЛЕДВАЙТЕ ПРИМЕРА НА ВЕЛИЧКОВО

Грую

Да нека по следваме Величково, те са много умни!

2
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx