1. Начало
  2. »
  3. Футбол
  4. »
  5. В БФС са учудени от атаката на ФК Брацигово

В БФС са учудени от атаката на ФК Брацигово

Време за четене: < 1 минута

Работим по нормативни документи. Не виждам нищо нередно и смущаващо. Напълно спокоен съм за всички наши действия по отношение администриране на първенствата.

Така коментира вчерашната вербална атака на ръководството на ФК Брацигово шефът на ОС на БФС в Пазарджик Спас Иванов. Той определи обвиненията на брациговци като „прехвърляне на топката от болната на здравата глава”.

За мен нещата са на междуличностна основа и не знам защо се намесва отново институцията БФС.

Той коментира и темата за предсрочното опростяване на наказанията.

Позволява го нормативната уредба на БФС. А тя се регулира от Изпълкома. И това не е от днес или вчера, а от много години. Понеже от Брацигово не визират директно казуса с Йордан Михайлов, а само го намекват, аз ще бъда напълно прям. Спряхме правата му още на следващия ден. Той дори реално си е понесъл наказанието. И не виждам никакъв проблем. И от морална гледна точка си го е изтърпял. След това е дошъл по надлежния ред, внесъл си е жалба, платил си е такса, разгледан е случаят. Има право и затова е реабилитиран, сподели Спас Иванов.

Шефът на БФС – Пазарджик изрази недоумението си от решението на ФК Брацигово да спре от участие детската си и юношеска гарнитури.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
2 Коментара
Най-старите
Най-новите С най-много гласове
Inline Feedbacks
Всички коментари
Хуко

Кур за спас иванов и цялото БФС начело с Кобака, и Асен Николов… Пращат си съдий където който иска… Дежурните делегати са на по 89 години не си вършат работата, съдийте са най-слабите в Бг гарантирам… Играл сън в софия област, перник, пловдив, хасково но по-слаби съдий от тук не съм виждал.
Дава се 300 лв депозит за картони преди сезона, ами ако отбора ти няма картони на стойност 300 лв защо не се връщат… Бойкот трябва

Кмета на Варвара

Оставка !!!

2
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx