1. Начало
  2. »
  3. Други спортове
  4. »
  5. Волейбол
  6. »
  7. Треньорът на Локомотив: Гоним победа над Хебър

Треньорът на Локомотив: Гоним победа над Хебър

Време за четене: < 1 минута

Очакваме сериозен, сложен и труден турнир в Пазарджик.

Това обяви преди днешния мач срещу Хебър в спортна зала “Васил Левски” наставникът на Локомотив (Пловдив) Владимир Орлов. Поелият в началото на месец август отбора на пловдивчани специалист заяви, че ще се надява на фенска подкрепа.

Тя ще ни бъде важна, защото в Пазарджик домакините също разчитат много на ултрасите си по трибуните. Вярвам, че нашите фенове ще ни дадат стимул и заряд, които да ни помогнат за крайния успех в мача.

Той взе на режим за пресявката в Пазарджик 13 волейболисти. Любопитен е фактът, че между тях са и двама пазарджиклии – Тодор Вълчев и Добромир Димитров, които от лятото са във възродения Локомотив.

Турнирът ни дава шанс да пробием и да се класираме за Първа осмица, където ще бъдат най-силните. От друга страна, ако се провалим ще отидем във Втора осмица, а там нивото е по-ниско. В тази връзка надеждите са ми за положителен резултат за Локомотив. Силите са доста изравнени даже не трябва да отписваме и Черно море. Те играят с млади момчета, но са дългогодишни участници в Суперлигата и никъде не отиват да губят, предупреди Владо Орлов.

Групата на Локомотив: Борислав Чукалов, Тодор Вълчев, Руслан Шевцов, Евгени Григоров, Добромир Димитров, Костадин Гаджанов, Васил Атанасов, Мартин Палийски, Венцислав Георгиев, Теодор Стратиев, Мартин Иванов, Петко Иванов, Петър Христосков.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx