Очаква се мощна подкрепа за Хебър в мача за Суперкупата

Време за четене: < 1 минута

Волейболен Пазарджик се гласи да даде мощна подкрепа на своя Хебър в мача за Суперкупата на България срещу Нефтохимик (Бургас).

Двата отбора ще се срещнат в събота, в столичната зала „Христо Ботев“, в първия официален мач по волейбол след началото на COVID-19 пандемията.

Очакванията са най-малко 300 души да дерат гърла в подкрепа на Хебър. Те ще бъдат мобилизирани по три направления – с организирания безплатен превоз от ръководството на клуба, с автомобили, а на местна почва се очаква и инвазия на пазарджишки студенти.

Относно безплатния превоз от Пазарджик отпътуването ще бъде в събота, в 15:00 часа от спортна зала “Васил Левски”, а връщането ще се случи непосредствено след края на мача, напомнят организаторите от ВК Хебър.

Билетите за мача са на стойност от 10 лева и ще се закупуват директно в автобусите или пред зала „Христо Ботев“.

Носенето на маски ще бъде задължително в залата. По желание феновете могат да се снабдят и със специални маски на Хебър. Те са на цена от пет лева и ще се продават по начин подобен на входните талони. На този етап голямата въпросителна е относно точната бройка билети, които волейболната федерация ще отпусне за двата отбора. Очаква се крайното решение по казуса да бъде взето на УС в четвъртък.

Кой ще спечели Суперкупата на България по волейбол?

  • Хебър (100%, 9 гласа)
  • Нефтохимик (0%, 0 гласа)

Общо гласували: 9

Зареждане ... Зареждане ...

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *