1. Начало
  2. »
  3. Футбол
  4. »
  5. БФС присъди 3:0 за Ботев срещу Звезда

БФС присъди 3:0 за Ботев срещу Звезда

Време за четене: 2 минути

Дисциплинарната комисия при ОС на БФС наложи три отборни и 13 лични наказания след отминалия кръг в регионалните футболни групи.

На базата на решение на СТК резултатът от мача Ботев (Черногорово) – Звезда (Семчиново) е бил анулиран и от 0:3 за гостите става 3:0 служебно в полза на домакините. Причината е установен нередовен състезател в отбора на Звезда. За това деяние на ФК Звезда е наложена парична глоба от 200 лева.

Имуществена санкция, но по доклад, бе наложена на ФК Оборище II (Панагюрище).

Тя е в размер на 125 лева заради навлизане на публика на терена по време на мача на панагюрци с Локомотив (Септември). ФК Оборище II е и с последно предупреждение за лишаване от домакинство. Глоба от 62 лева ще заплати и Чепинец (Велинград). Капитанът на велинградчани Николай Байраков е със спрени права за две срещи след отминалия мач на своите срещу Балкан (Варвара). За по един мач са наказани Васил Иванов от ФК Лозен и Николай Пиерсафов от ФК Брацигово.

В Пета лига наказание от три мача отнесе Красимир Василев от Юнак (Ивайло), а два мача принудително ще пропусне Кирил Ангелов от Ботев (Симеоновец). Неговият съотборник Иван Дамянов ще пропусне една среща. Същата санкция получиха Георги Томов от Родопи (Дебръщица), Николай Велчев от Юнак (Ивайло), Ангел Велинов от ФК Лесичово.

При юношите наказан за три мача е Юсейн Яшар от Локомотив (Септември), а Христо Илиев (ФК Брацигово) и Стоян Стефанов (Чико-Бунара) са без права за една среща.

Наказаните при децата са двама: Данаил Беломачев (Оборище) и Николай Бонев от Локомотив (Септември) са лишени от състезателни права за три мача.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx