1. Начало
  2. »
  3. Футбол
  4. »
  5. Андриан Краев премина в Левски

Андриан Краев премина в Левски

Време за четене: 2 минути

Босът на Хебър Иван Папазов, потвърди, че Андриан Краев ще премине в Левски. Трансферът ще стане факт в понеделник.

Папазов разкри, че се е разбрал лично с Наско Сираков за сделката.

Андриан няма да играе за Хебър в предстоящия ни мач и от понеделник ще е футболист на Левски. Лично Наско Сираков ми се обади за Андриан. Няма да разкривам повече подробности около това преминаване. Надявам се да покаже на другите млади в нашия отбор, че ако работят добре, то и за тях ще има развитие като на Андриан.

Треньорът на Левски Георги Тодоров и неговият помощник Живко Миланов гледаха на живо изявите на Краев в събота при победата на Хебър с 4:0 над Янтра. Тогава младокът вкара хеттрик. Левски няма да плаща за Андриан, тъй като той е със статут на аматьор в отбора от Пазарджик.

Николай Митов: Желая успех на Анди Краев в Левски

Като треньор няма как да не съжалявам, че Андриан Краев повече няма да бъде футболист на Хебър. Все пак се лишавам от основен състезател, който от началото на сезона показва много силен футбол. От друга страна, като футболен човек се радвам за него, защото това е възможност за Краев да играе на най-високо ниво в България и да развие във времето пълния си потенциал. Желая му от все сърце успех.

Митов направи паралел с вече отминал период от своята треньорска кариера, когато съдбата го свърза с другия футболист от фамилията Краеви – национала Божидар.

При второто ми връщане като треньор на Левски ръководството постави за цел пред мен подмладяване на отбора. Тогава аз реших да градим новият тим около Божидар Краев и Мехди Бурабия. Скоро обаче двамата бяха продадени и плановете ни трябваше да се променят в движение.

Краев си каза довиждане днес със съотборниците и треньорите в Хебър.

Синът на врачанската легенда Бойко Краев направи преди обед прощална тренировка на спортна база “Георги Бенковски”. От понеделник той ще стане официално футболист на Левски, а дотогава ще поддържа форма самостоятелно. Краев ще се отправи към София в неделя, а ден по-рано ще изгледа на живо изявите на бившите си вече съотборници срещу Септември в Симитли.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx