1. Начало
  2. »
  3. Футбол
  4. »
  5. "Б" ОГ Юг
  6. »
  7. “Б” групите започват на 20 септември

“Б” групите започват на 20 септември

Време за четене: 2 минути

Стартът на новото първенство в “Б” ОГ е фиксиран за 20 септември.

По финансови или организационни причини от Свобода (Пещера), Коба (Радилово) и Ботев (Момина клисура) обявиха, че през следващата спортно-състезателна година няма да участват в състава на “Б” ОГ Юг. При това положение в тази група ще играят новозаписалият се тим на ФК Батак и още: Зенит (Ветрен дол), Кале (Нова Махала), Родопи (Дебръщица), Бенковски (Црънча), Ботев (Симеоновец), Атлетик (Мокрище) и ФК Братаница. Чака се решението за евентуално участие на Светкавица (Синитево), за да се оформи група с десет отбора.

Стадионът в Черногорово е готов да приеме първи официален мач от 6 години насам.

Местата в Северната Пета лига са вече ясни. Там също има нов участник в лицето на Ботев (Черногорово), който се връща отново на футболната карта. Останалите участници са: ФК Лесичово, Миньор (Елшица), Барикади (Стрелча), Шипка (Драгор), Тракия (Звъничево), Милеви скали (Семчиново), Спартак (Щърково), ФК Карабунар и Юнак (Ивайло).

Бенковски 2006 (Црънча) и Милеви скали (Семчиново) не се победиха в контрола.

Въпреки че добри положения се откриха и пред двете врати, контролата на стадиона в Семчиново не излъчи победител. В игра за Бенковски влязоха няколко нови футболисти, като се очаква към отбора да се присъединят поне още двама души. Голмайстор за црънчани бе Димитър Арнаудов.

Шипка Драгор загуби с 5:0 първата си контрола срещу Тракия (Пазарджик).

Мачът с Ботев (Симеоновец) не се игра по вина на гостите от Симеоновец. Следва гостуване на Ботев (Черногорово), а след това и мач с Бенковски (Куртово Конаре). Търси се съперник за 13 септември.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx