“Б” групите започват на 20 септември

Време за четене: 2 минути

Стартът на новото първенство в “Б” ОГ е фиксиран за 20 септември.

По финансови или организационни причини от Свобода (Пещера), Коба (Радилово) и Ботев (Момина клисура) обявиха, че през следващата спортно-състезателна година няма да участват в състава на “Б” ОГ Юг. При това положение в тази група ще играят новозаписалият се тим на ФК Батак и още: Зенит (Ветрен дол), Кале (Нова Махала), Родопи (Дебръщица), Бенковски (Црънча), Ботев (Симеоновец), Атлетик (Мокрище) и ФК Братаница. Чака се решението за евентуално участие на Светкавица (Синитево), за да се оформи група с десет отбора.

Стадионът в Черногорово е готов да приеме първи официален мач от 6 години насам.

Местата в Северната Пета лига са вече ясни. Там също има нов участник в лицето на Ботев (Черногорово), който се връща отново на футболната карта. Останалите участници са: ФК Лесичово, Миньор (Елшица), Барикади (Стрелча), Шипка (Драгор), Тракия (Звъничево), Милеви скали (Семчиново), Спартак (Щърково), ФК Карабунар и Юнак (Ивайло).

Бенковски 2006 (Црънча) и Милеви скали (Семчиново) не се победиха в контрола.

Въпреки че добри положения се откриха и пред двете врати, контролата на стадиона в Семчиново не излъчи победител. В игра за Бенковски влязоха няколко нови футболисти, като се очаква към отбора да се присъединят поне още двама души. Голмайстор за црънчани бе Димитър Арнаудов.

Шипка Драгор загуби с 5:0 първата си контрола срещу Тракия (Пазарджик).

Мачът с Ботев (Симеоновец) не се игра по вина на гостите от Симеоновец. Следва гостуване на Ботев (Черногорово), а след това и мач с Бенковски (Куртово Конаре). Търси се съперник за 13 септември.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *