1. Начало
  2. »
  3. Клубове
  4. »
  5. Клубове "А" ОГ
  6. »
  7. Чепинец
  8. »
  9. ФК Брацигово се отказа от Трета лига

ФК Брацигово се отказа от Трета лига

Време за четене: < 1 минута

Отборът на ФК Брацигово няма да се възползва от възможността да стане по служебен път член на Югозападната Трета лига.

Това съобщи шефът на брациговци Асен Драгнев.

При положение, че няма как да осигурим приличен бюджет за участие в Трета лига, няма смисъл да подаваме заявление. Знаете, че базата ни е лицензирана дори за Втора лига и проблеми от това естество не можа да имаме. Ние обаче сме сериозни хора се отнесохме отговорно при разглеждане на поканата и всички произтичащи от това обязаности за ФК Брацигово, коментира Драгнев.

След като воденият от него тим отказа участие БФС изпрати веднага показа на Чепинец (Велинград). В курортния град имат на разположение време до 15 юли за да кажат дали ще заемат определената за Пазарджишка квота. Ако и те откажат да участват, просто тази година нашата област няма да излъчи представител в Трета лига. Два дни по-късно е насрочено заседание на Зоналния съвет на БФС, което да утвърди състава на Югозападната Трета лига за новия сезон.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
1 Коментар
Най-старите
Най-новите С най-много гласове
Inline Feedbacks
Всички коментари
Козарско

Както казвах хората, селото си тежи на мястото си. Къде ще ходят по В група, като ще се изгубят по пътя. Тук си бият селата, на други пускат и се чувстват горди. Успех през новия сезон.

1
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx