1. Начало
  2. »
  3. Клубове
  4. »
  5. Клубове "А" ОГ
  6. »
  7. ФК Брацигово
  8. »
  9. Поканиха ФК Брацигово и още три клуба в Трета лига

Поканиха ФК Брацигово и още три клуба в Трета лига

Време за четене: < 1 минута

ФК Брацигово е получил покана за влизане в Югозападната Трета лига по административен път.

Информацията потвърди и клубният шеф на брациговци Асен Драгнев.

Действително ни поканиха. Получихме и писмо с изискванията на БФС относно базата ни. Тепърва ще се събираме да умуваме дали да влезем по служебен път в Трета лига и да играем там догодина, коментира шефът на Брацигово.

Ръководството на Зоналния съвет на БФС – София е поканило и отборите на Гранит (Владая), Левски (Чепинци) и Пирин (Гоце Делчев). От ЗС на БФС са дали срок до 25 юли на поканените да покрият изискванията за участие в по-горната група. Както е известно съставът на Югозападната Трета лига ще бъде от 20 тима през сезон 2020/2021.

Новият сезон в тази група трябва да стартира на 8 август.

Като цяло желание имаме, но преди всичко трябва да видим какъв бюджет можем да подсигурим, защото това не е шега работа, каза още председателят на УС на ФК Брацигово Асен Драгнев.

Брациговци финишираха втори в отминалия шампионат на “А” ОГ – Пазарджик, но тъй като първенецът Чико-Бунара няма право да влиза в Трета лига по нормативни ограничения от БФС, поканиха следващия в класирането клуб. Ако Брацигово откаже поканата, такава ще бъде изпратена на следващия в подреждането през сезон 2019/2020 г. Чепинец (Велинград).

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx