1. Начало
  2. »
  3. Футбол
  4. »
  5. Хебър започна тренировки

Хебър започна тренировки

Време за четене: < 1 минута

След почти два месеца и половина пауза футболистите на Хебър започнаха леки встъпителни занимания.

Те са нещо като подготовка преди същинската подготовка и имат за цел да предпазят футболистите от нежелани контузии, когато в последствие се увеличат натоварванията.

Периодът на принудителна почивка беше твърде дълъг и това е причината да започнем с леки занимания, които да подготвят мускулатурата на момчетата за основния подготвителен процес, който ще бъде между 10 юни и 25 юли, коментираха от треньорския щаб на отбора.

От вчера работа с футболистите започна новият кондиционен треньор Антонио Кантарев. В щаба на Николай Митов остават първият му помощник Радослав Вардаров и треньорът на вратарите Васил Василев. След злополучния мач в Горна Оряховица по взаимно съгласие с Хебър се раздели  анализаторът Антон Кирилов. Нов човек за този пост няма да се ангажира, а функциите му от тук насетне с основната си работа ще съвместява Антонио Кантарев.

По време на началната си подготовка хебърци ще  тренират на малки групи, съобразно заповедта на министъра на здравеопазването.

За момента отделно от основната група се готви само защитникът Асен Георгиев. Неговото бъдеще в отбора е дискусионно, но към този етап той е състезател на Хебър с договор до юни, 2021 година. При хипотезата Георгиев да си намери нов отбор, той няма да бъде възпрепятстван от Хебър, коментираха от щаба на пазарджишкия клуб.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx