Оборище е против решението на БФС да спре първенството

Време за четене: < 1 минута

Шефът на Оборище (Панагюрище) Илия Анчев скочи срещу решението на БФС за прекратяване на шампионата по футбол при аматьорите.

Разбира се, че не сме съгласни с решението на футболната централа. Първо, редно беше да се доиграе първенството и макар при цикъл сряда-събота за около месец и половина да приключи. Така на база показаните резултати по честен път щеше да се оформи крайното класиране. При това положение няма кой да реагира, че водача е новият член на втора лига. Разбирам, че УЕФА даде срок за завършване на първенството, но ние можеше да се поберем в него. Другият вариант, който предлагаме щом като няма отпадащи отбори от групата, да се определи на турнирен принцип чрез елиминиране да се срещнат първите осем отбора в Югозападната Трета лига помежду си. Според мен нещата са принципни и БФС не бива да решават без да вземат мнението на ръководствата на отборите. Не сме съгласни и с увеличаването на отборите в групата на 20, при което се завишават разходите за заплати транспорт, храна, възстановителни процедури и всичко друго необходимо. Страната ни изпадна в икономическа криза и така спонсорите няма как да продължат да помагат, както е било досега, дори е възможно да се откажат.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

2 коментара по “Оборище е против решението на БФС да спре първенството

 • април 27, 2020 в 14:15
  Permalink
  Харесвам 3
  Не харесвам 0

  Търсите си оправдания – с бюджет 600000 лева на година е срамота какво правите в Панагюрище
  , но като няма футболни хора да ви търсят сметка. За 10 години профукахте доста пара- още два стадиона можеше са си направите !

  Отговор
 • май 11, 2020 в 18:42
  Permalink
  Харесвам 0
  Не харесвам 1

  Кутооо, идва нов конгрес и си чаооооо
  Няма го перуката с измислените клубовее….
  смешникккк…

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *