1. Начало
  2. »
  3. Други спортове
  4. »
  5. Тенис
  6. »
  7. Бадминтон
  8. »
  9. Школата ни по бадминтон с нови постижения

Школата ни по бадминтон с нови постижения

Време за четене: < 1 минута

В Хасково се проведе Зоналното първенство по Бадминтон за юноши и девойки до 15 години (зона “Южна България” – Хасково, Пазарджик, Първомай, Кърджали, Димитровград, Пещера, Пловдив, Свиленград, Панагюрище).

Участие взеха 65 девойки и 60 юноши в дисциплините: единично, двойки и смесени двойки. Отлично се представиха състезателките на “Бадминтон-скуош клуб Пазарджик”, които завоюваха следните призови места:

Соня Цокова е първа на единично девойки, като на финала победи друга състезателка на клуба Рая Пашова. Така двете момичета окупираха първите две места на единично девойки, като преди това се справиха с изключителната конкуренция от Хасково и Първомай. Двете девойки Соня Цокова и Рая Пашова са втори на двойки, като на финала загубиха след много оспорван двубой от двойка от Хасково.

Рая Пашова и Адриан Симеонов са пети на смесени двойки, а Адриан Симеонов е пети на единично юноши и двойки юноши с партньор от Първомай. Много добро класиране записаха и състезателите на клуба от “Спортното училище” Кристина Ангелова – девета единично и Кристина с Валари Кръстева на двойки, където са пети, което ги класира за финалите на Държавното първенство до 15 години.

Тук трябва да отбележим и доброто класиране при по-малките до 13 години на състезателите на клуба учещи в “Спортното училище” Кристиян Пашов – девети единично и Кристиян Пашов и Василен Гълъбов на двойки момчета са девети в конкуренция при над 70 момчета от зона “Южна България”, което им донесе и класиране за финалите на Държавното първенство за възрастта.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx