1. Начало
  2. »
  3. Други спортове
  4. »
  5. Други
  6. »
  7. Художествена гимнастика
  8. »
  9. Малките принцеси на СКХГ „Диляна Прима“ продължават да печелят медали

Малките принцеси на СКХГ „Диляна Прима“ продължават да печелят медали

Време за четене: 2 минути

Тази събота и неделя, непосредствено след изпита за спортно-технически нива, в старата столица Велико Търново се явиха пазарджишките гимнастички от СКХГ „Диляна Прима“.

Едни от най-интересните изпълнения на традиционния турнир по художествена гимнастика „Зимни принцеси” бяха на малките гимнастички с треньор Уляна Айналиева, децата изиграха чудесно своите съчетания в раздел масов спорт и спечелиха: Отбор на деца до 7 години – Златни медали, Отбор на деца от 7 г. до 10 г. – сребърни медали и дует деца до 12 г. – златни медали.

Възпитаничките на г-жа Величка Петкова при ансамбъла за деца родени 2012 г. направиха много успешен дебют на новото си съчетание пред публика, за което бяха наградени със златни медали. При индивидуалните изпълнения, всички деца се представиха чудесно и се класираха на призови места. Адриана Данова – златен медал на топка и златен медал на бухалки, Александрина Митева – златен медал на без уред и злато на обръч. Надежда Малинова – бронзов медал на без уред и сребърен на обръч, Дарина Трифонова златен медал на съчетание с обръч, Дара Стоянова – злато на въже, злато на бухалки и злато на лента. Дара бе отличена и с приз за най-перспективна гимнастичка.

Поздравления на всички деца за достойното представяне в турнира и разбира се на прекрасните треньорки и хореограф Диди Кирова за високите резултати на своите възпитанички.

Сезонът още не е приключил в четвъртък, 5 декември, децата ще представят отново своите възможности на много силен 4-дневен турнир в София, където ще вземат участие над 35 клуба от страната и чужбина.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx