1. Начало
  2. »
  3. Футбол
  4. »
  5. Деца
  6. »
  7. Голова фиеста в първия ден на международния турнир в Панагюрище

Голова фиеста в първия ден на международния турнир в Панагюрище

Време за четене: 1 минута

Цели 62 гола бяха отбелязани в първия ден на втория международен турнир за Купата на професор Лъчезар Цоцорков.

Надпреварата се провежда в “АРЕНА АСАРЕЛ”  в Панагюрище. Отборите са разделени на две групи, като в група “А” са: Вардар (Скопие), Оборище, Витоша (Бистрица), ДФА Филипов (Асеновград). В група “Б” са: Левски (Раковски), Миньор (Перник) и Беломорец (Асеновград).

Македонците от Вардар отбелязаха цели 20 гола в двата си мача срещу ДФА Филипов и Оборище. Младите бистришки тигри победиха с категоричното 12:0 Оборище, а срещу ДФА Филипов, зрителите станаха свидетели на рубриката гол след гол, след като срещата завърши при резултат 10:6 за Витоша. Така в дербито на група “А” един срещу друг ще се изправят Вардар и Витоша, които ще определят победителя в групата.

В хрупа “Б” тимът на Левски (Раковски) записа две победи с 4:1 над Миньор (Перник) и 4:2 над Беломорец. Перничани прибавиха три точки в своя актив след успех над Беломорецс 2:1.

Турнирът продължава с последните срещи от групите, след което ще се изиграят полуфинали и финали. Кулминацията на турнира за Купата на проф. Лъчезар Цоцорков ще бъде демонстративният мач между “Отбора на звездите”, съставен изцяло от бивши професионални български футболисти, които ще се изправят срещу сборен международен отбор.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx