1. Начало
  2. »
  3. Клубове
  4. »
  5. Клубове "Б" ОГ Юг
  6. »
  7. Родопи
  8. »
  9. За едни неспазени обещания…

За едни неспазени обещания…

Време за четене: < 1 минута

Цитираме публикацията на ФК Бенковски (Црънча), изразяваща възмущение и негодувание от развилата се ситуация.

“След като благотворителният мач с Родопи (Дебръщица) не беше проведен като официален, а като приятелски поради неясни обстоятелства, за които в крайна сметка ОС на БФС видя охранителната компания виновна, ръководството на ФК Бенковски (Црънча) посети областния съвет в Пазарджик, за да разбере какво следва оттук нататък.

На срещата бяха предложени две опции – или мачът да се преиграе, при съгласие на Родопи (Дебръщица), или да бъдат възстановени парите, дадени от црънчани на съдиите и делегата за опозорения мач, който имаше освен типичния заряд на дерби мач, а също нещо повече – проведе се благотворителната инициатива “Да помогнем на Георги Арнаудов”, събрала много хора от близките населени места.

В устрема ни правдата да просъществува ние пожелахме, ако гостуващият отбор няма против, срещата да се преиграе със статут на официален двубой. Ръководството на Родопи прие предложението, като дори беше фиксирана и дата – ден преди изборите, когато други мачове в областта не бяха предвидени. Впоследствие стана ясно, че срещата няма да се проведе тогава и отново неяснотата взе връх в случая. Е, изборите минаха и предложенията на БФС бяха забравени от самия съюз. Тази седмица представител на жълто-черните се е свързал с областния съвет, за да се внесе яснота по казуса, но отсрещната страна е хвърлила бомбата с твърдението, че няма да има нито мач, нито ще бъдат възстановени разходите на отбора. Благодарим!”

Източник: ФК Бенковски (Црънча) 

Ангел Нейков

Редактор в pzsport.info от 28-ми февруари 2018 г.

Абониране
Уведомление за
11 Коментара
Най-старите
Най-новите С най-много гласове
Inline Feedbacks
Всички коментари
1

Клубът трябва да уведоми охранителната фирма за дата и час на провеждане на футболната среща.

Туземец

Ако не дойде доктора , пак ли футболния съюз е виновен – те осигуряват съдии, охрана и доктор се осигуряват от отбора домакин . Талибани с талибаните

Шефа

Туземец ли си къв си там незнам, но в тоя случай шибаното бфс не осигури охрана. Вината е в тия шибани копеленца на 1 милиард процента. Така че си мълчи ти копеленце долно като не знаеш нищо.

Туземец

Охлюв – БФС праща съдии , доктор и охрана организира отбора домакина – къде го пише , че БФС е длъжно да ти намери охрана

Шефа

Ми кой да прати охрана ако не бфс, арменския поп ли?

Taliban

Баба ти да я прати мисир тъп. Снимаш си програмата с мачове о я даваш на охранителната фирма. И преди всеки домакински мач се обаждаш още от понеделник и напомняш , деня и часа на мача

ivan

боклуци и педераси само когато имат зор обещават а после курви въртят гъзовете как и е удобно

Шефа

Еби си майката ве клошар мръсен. Направи услуга на света и са гръмни да остане един идот по-малко.

Хебър над всичко

Не знам каква е тази ситуация толкова…
Събрали ли са се хора за благотворителна кауза – ДА
Дали ли са пари за каузата – ДА
Поиграли ли са момчетата в Б ОКРЪЖНА за удоволствие (както всяка седмица)- ДА
Зависи ли този мач за влизане в А окръжна – НЕ.

Който и от двата отбора да влезе ще трябва 15 по-класни футболисти да вземат, така че всичко е по реда си, според мен.

Запознат

За първи път чувам, че ОС на БФС организира охраната на футболните мачове, а съм във футбола от много време.

В търсене на истината!

Стига сте надвдигали обществеността срещу БФС! Аз също ръководя отбор и както казва “Taliban” още от понеделник, вторник почвам да звъня на доктори и охранители за да им напомня за предстоящия мач, който ще се проведе събота или неделя (в деня на срещата пак им звъня)! Това е задължение на отбора домакин! Ако вашия случай е друг го кажете! Ако имате предварителни оговорки от БФС да ви организира охрана за мачовете, в което силно се съмнявам или някакви други оговорки ги кажете, иначе не сте прави да обвинявате хората от БФС за ваши грешки!

11
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx