1. Начало
  2. »
  3. Други спортове
  4. »
  5. Волейбол
  6. »
  7. Хебър е отбор на месец октомври

Хебър е отбор на месец октомври

Време за четене: 2 минути

Волейболният тим на Хебър спечели приза за Отбор на месец октомври.

Признанието на спортните журналисти идва след триумфа на Хебър със Суперкупата на България. Припомняме, че през октомври волейболистите на Пазарджик вдигнаха своя първи трофей от тази надпревара, след като надиграха Нефтохимик с 3:0 гейма в столичната зала “Христо Ботев”.

Спечелването на Суперкупата този сезон бе в нашата стратегия за развитие и надграждане. Първоначалният ни план беше петгодишен, ние успяхме да постигнем резултати по-рано. Хебър става Отбор на месец октомври с голямо мнозинство от вота, като печели първото място с 15 гласа на спортните редакции, спрямо 5 за Нефтохимик 2010 (Бургас).

Наградата за Отбор на месеца бе приета от председателя на ВК Хебър Александър Иванов, който благодари от името на треньорското ръководство и състезателите.
Наградата за Отбор на месеца бе приета от председателя на ВК Хебър Александър Иванов, който благодари от името на треньорското ръководство и състезателите.

Шефът на хебърци обяви нов петгодишен план: През тази година предстои да се начертае нов петгодишен план за развитие на ВК Хебър.

Това обяви шефът на отбора Александър Иванов след церемонията по връчване на наградата Отбор на месеца в столицата. Основен приоритет в новия план ще бъде развитието на детско-юношеска школа на клуба.

Започнахме да работим в тази посока, защото школата е фундаментът, върху който трябва да стъпим, за да продължим успешно напред. В плановете ни влиза да изграждаме млади състезатели и след пет години желанието ни е да имаме волейболисти от нашия клуб в мъжкия отбор. Имаме главен методист, който ни помага за работата с детско-юношеската школа – Драган Иванов. Ще привлечем нови млади треньори за подрастващите, ще търсим да привлечем нови деца. Засега сега все още всичко е на етап проучване, но скоро започваме да чертаем новата стратегия.

Тимът на Хебър се готви усилено за предстоящото гостуване на Добруджа (Добрич) от шестия кръг на Суперлигата на България.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx