Атанас Велев и Георги Недялков пропускат остатъка от полусезона

Време за четене: 2 минути

Хебър твърдо ще бъде лишен от услугите на двама свои футболисти в оставащите до края на годината четири официални мача.

Аут от тези срещи със сигурност са двама трайно контузени футболисти Атанас Велев и Георги Недялков. Първият има здравословен проблем от вече два месеца, но досега той така и не може да бъде диагностициран.

До мача с Монтана имах болки в слабините вдясно и ляво, но стисках зъби. След това стана непоносимо и спрях да тренирам. Ходих при четирима различни специалисти и в Пловдив и София, но никой не може да ме излекува. Предположенията им варираха от херния до футболна болест, но ядрено-магнитният резонанс не установи нищо такова. В момента почивам. Болката отшумява, но много бавно, сподели Велев. След това се надявам да започна тренировки и да се подготвя за втория дял от шампионата.

Техничният халф се е примирил, че до Нова година няма да може да играе футбол.
Техничният халф се е примирил, че до Нова година няма да може да играе футбол.

Освен него, трайно в лазарета е и Георги Недялков. Той пък лекува фрактура на крака и също отпада от сметките на Николай Митов за последните четири срещи.

Трайно в лазарета е и Георги Недялков
Трайно в лазарета е и Георги Недялков

Определено малко по-големи са шансовете на Георги Андонов да се върне в игра, но и при него има много въпросителни покрай контузията, която лекува. От болежки се оплакват още Асен Георгиев и Даниел Пехливанов.

Наказание от още 1 мач пък ще трябва да изтърпи Божидар Васев. Заради всички тези проблеми за мача с ЦСКА 1948 на скамейката на Хебър ще седнат доста юноши на клуба.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *