1. Начало
  2. »
  3. Футбол
  4. »
  5. Атанас Велев и Георги Недялков пропускат остатъка от полусезона

Атанас Велев и Георги Недялков пропускат остатъка от полусезона

Време за четене: 2 минути

Хебър твърдо ще бъде лишен от услугите на двама свои футболисти в оставащите до края на годината четири официални мача.

Аут от тези срещи със сигурност са двама трайно контузени футболисти Атанас Велев и Георги Недялков. Първият има здравословен проблем от вече два месеца, но досега той така и не може да бъде диагностициран.

До мача с Монтана имах болки в слабините вдясно и ляво, но стисках зъби. След това стана непоносимо и спрях да тренирам. Ходих при четирима различни специалисти и в Пловдив и София, но никой не може да ме излекува. Предположенията им варираха от херния до футболна болест, но ядрено-магнитният резонанс не установи нищо такова. В момента почивам. Болката отшумява, но много бавно, сподели Велев. След това се надявам да започна тренировки и да се подготвя за втория дял от шампионата.

Техничният халф се е примирил, че до Нова година няма да може да играе футбол.
Техничният халф се е примирил, че до Нова година няма да може да играе футбол.

Освен него, трайно в лазарета е и Георги Недялков. Той пък лекува фрактура на крака и също отпада от сметките на Николай Митов за последните четири срещи.

Трайно в лазарета е и Георги Недялков
Трайно в лазарета е и Георги Недялков

Определено малко по-големи са шансовете на Георги Андонов да се върне в игра, но и при него има много въпросителни покрай контузията, която лекува. От болежки се оплакват още Асен Георгиев и Даниел Пехливанов.

Наказание от още 1 мач пък ще трябва да изтърпи Божидар Васев. Заради всички тези проблеми за мача с ЦСКА 1948 на скамейката на Хебър ще седнат доста юноши на клуба.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx