Николай Митов: Минахме Рубикон

Време за четене: < 1 минута

Поздравявам футболистите за играта, която дадоха през второто полувреме. Защото през първото Литекс стояха много по-добре. След почивката изпъкнахме не толкова с футбол, колкото с характер и воля за промяна на статуковото.

Това заяви след победното 1:0 над Литекс (Ловеч) треньорът на Хебър Николай Митов.

В психологически план това бяха жизненоважни 3 точки след трите поредни срещи без победа за първенство. Това пречи на момчетата да покажат възможностите си, защото аз знам добре, че те са много по-големи. Смяната на почивката повлия благотворно на играта, защото двамата, които влезнаха в средата на терена се сбиха, казано на футболен жаргон. И това даде импулс на останалите, а така запалиха и публиката, която живна и им даде подкрепата си. За да грабнеш хората по трибуните, трябва да дадеш битка. И аз съм благодарен на феновете, че отвърнаха подобаващо на нашата по-мъжка игра след почивката. Много искам да вярвам, че днес преминахме един психологически Рубикон и от тук насетне ще показваме все по-добри и резултатни игри.

Треньорът на Хебър сподели и очакванията си за предстоящия мач с Арда (Кърджали) за купа България след няколко дни.

Турнирът за Купата на България е бонус за футболисти и фенове. Ние трофея няма да спечелим, но мачовете срещу силни съперници от елита ще ни помогнат да се развиваме като отбор. Арда са силен за нас отбор с много нови и качествени футболисти и добър треньор. От такива мачове и противници можем да извлечем единствено позитиви.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *