Зала „Васил Левски” вече е с терафлекс

Време за четене: 1 минута

С нов тип покритие на полето може да се похвали спортна зала „Васил Левски”.

Върху старото дюшеме вече е наредена настилка терафлекс, която прави залата типично волейболна. За последно такъв тип покритие в тази зала бе използвано по време на финалите на националния турнир по волейбол за Купата на България през януари, когато Хебър триумфира с трофея. Този път обаче терафлексът ще остане в спортното съоръжение за постоянно, с опция да бъде лесно демонтиран, ако това се налага за друг тим прояви.

Чисто визуално залата е променена и по отношение на стълбите, които са решени в жълт цвят заради новия спонсор на волейболистите – известна застрахователна компания. През лятото бяха обновени и тоалетните в залата.

pzsport

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *