БФС наказа Георги Георгиев

Време за четене: < 1 минута

Макар и да не е получил червен картон при тежката контузия на Ангел Лачов, защитникът на Тракия Георги Георгиев бе наказан по доклад от Дисципкомисията на ОС на БФС.

Ветеранът е със спрени състезателни права за пет мача от днес. Тимът на Тракия пък ще трябва да внесе в касата на БФС имуществена санкция от 125 лева.

За един мач са спрени правата на трима от Чепинец: Илия Иванов, Димитър Димитров и Васил Василев. Заради червен картон две срещи принудително ще пропусне Мартин Сечков от Брацигово, а съотборникът му Благомир Мастарков ще почива в една. Също за два мача са наказани Йордан Василев от Светкавица (Синитево), братята от Кале Исмаил и Хасан Балакчъ. Светозар Саркизов от Карабунар е санкциониран за 1 мач. Играещият треньор на Локомотив (Септември) Живко Готев пък е със спрени права за три срещи да ръководи своите от скамейката на резервите.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

4 коментара по “БФС наказа Георги Георгиев

 • септември 18, 2019 в 20:17
  Permalink
  Харесвам 6
  Не харесвам 0

  Огромна грешка на главния съдия да не покаже червения картон директно. Влизането беше умишлено с бутоните напред без желание за игра с топката. И все пак освен тази ситуация през останалата част от мача нямаше груби нарушения.

  Отговор
  • септември 19, 2019 в 10:48
   Permalink
   Харесвам 7
   Не харесвам 0

   Това не е ли достатъчно, момчето има фрактура на крака, ще се въстановява с месеци, няма да ходи и на работа- палачът му ли ще го издържа. Голям пример дава на по младите…. Забравих то в Мирянци за такова нещо вдигат банкет след мача.

   Отговор
 • септември 18, 2019 в 22:19
  Permalink
  Харесвам 14
  Не харесвам 0

  Абе Гоше Георгиев, гледай си внучето и кортулисай футбола от теб.За ибрет стана на дърти години.Ама вие в Мирянци считате това за достойнство.Жалки подобия на получовеци, защото от човеците сте далече!

  Отговор
 • септември 19, 2019 в 10:42
  Permalink
  Харесвам 8
  Не харесвам 1

  Поредната дивашка проява, от тези касапи. До кога ще се толерира подобно поведение.
  Да не говорим че стадиона и съблекалнята са им отврат. Поне да играеха футбол, и в други села го има това- лош терен и съблекалня, но поне отборите се опитват да играят футбол. За тези примати , това всеедно е на живот и смърт. НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДА ИМА ФУТБОЛ в това село!!!!!!

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *