1. Начало
  2. »
  3. Други спортове
  4. »
  5. Волейбол
  6. »
  7. Ляфтов остава в Хебър за трети сезон

Ляфтов остава в Хебър за трети сезон

Време за четене: < 1 минута

Очакваше се македонският посрещач да даде окончателен отговор след края на европейското първенство, в което участва със страната си Северна Македония.

Трети спортно-състезателен сезон ще играе във волейболния Хебър македонският национал Александър Ляфтов, съобщиха от клуба. Ляфтов ще продължи да носи фланелката с номер 17 и през следващия сезон. С всеотдайността си той се превърна в един от любимците на пазарджишките почитатели на волейбола. Посрещачът играе на европейското първенство с националния отбор на родината си, като се очакваше да даде окончателен отговор на „тигрите“ след неговия край.

По този начин Атанас Петров ще има значително подсилване на поста „посрещач“, където ще може да разчита на Ляфтов и Тодор Алексиев. В допълнение на този пост, старшията на Хебър ще може да разчита на Мартин Симеонов и Александър Симеонов.

Като включим към изброените национала Петър Каракашев и Добромир Иванов, които играят на поста „либеро“, искрено се надявам, че през този сезон посрещането на Хебър ще бъде на много високо ниво.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx