Започва ремонт на стадиона във Ветрен дол. Резултатите в „Б“ ОГ Юг

Време за четене: 2 минути

Предмет на ремонта ще бъдат покривът и съблекалните.

Две добри новини за ветрендолския футбол се родиха в отминалия уикенд. Преди домакинския мач на местния Зенит с Коба (Радилово) футболистите от отбора получиха нови анцузи, осигурени със съдействието на председателя на читалището Йордан Кондупишев. Те са били закупени с дарителски средства от столичния бизнесмен Красимир Пинев.

Същият обяви, че ще се ангажира и с ремонт на покрива на съблекалните на стадиона, който се нуждае от хидроизолация заради постоянните течове при дъжд и сняг. От своя страна кметът на общината Марин Рачев обеща спешен ремонт на вътрешната част на съблекалните – стени, тавани и бани. Неговото начало ще бъде поставено още през следващата седмица.

Същевременно Зенит постигна ноного трудна, но много важна и сладка победа в домакинството на Коба (Радилово). Ветрендолци победиха с 4:3, а головете реализираха Николай Гявуров – 2, Георги Георгиев и Стоян Димитров. До 80-тата минута на мача Зенит губеше с 1:3, но с мъжка игра и себераздаване до края, победата беше за по-добрия отбор. Снимки от мача.

Свобода (Пещера) записа втора поредна победа с 5:0, този път срещу Бенковски 2006 (Црънча).

Свобода (Пещера) записа втора поредна победа с 5:0, този път срещу Бенковски 2006 (Црънча).

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

3 коментара по “Започва ремонт на стадиона във Ветрен дол. Резултатите в „Б“ ОГ Юг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.