Георги Братоев ще играе в Хебър през новия сезон

Време за четене: 2 минути

Волейболният Хебър привлече Георги Братоев, който ще бъде играе с номер10 през сезон 2019/2020! 🐯

Той е един от най-успешните български разпределители, с дългогодишен опит в националния отбор на България и успешна кариера в страната и чужбина. Пожелаваме му много успехи и купи с отбора на Хебър и най-добрата публика!

Другият нов в отбора е Добромир Иванов, който ще бъде с номер 7 през сезон 2019/2020. Той играе на позицията либеро, а в кариерата си има успешни престои в отборите на Монтана Волей и Нефтохимик (Бургас).

Клубът обяви още, че подновява контрактите на трима от досегашните си състезатели.

Това са центровете Стойко Ненчев и Венцислав Рагин и посрещача Мартин Симеонов. С всичко това Хебър официализира шестима от състезателите, на които ще разчита със сигурност за сезон 2019/2020 година. Неофициално се говори, че актуалните носители на националната купа едва ли ще се лишат от услугите на още двама от досегашните си асове, които са и национали – македонеца Александър Ляфтов и канадеца Брадли Гънтър. В медийното пространство вече се писа, че в Пазарджик ще пристигне и посрещачът Тодор Алексиев, който със сигурност няма да продължи кариерата си в Олимпиакос (Пирея). Официална информация за оставащите деветима състезатели, които Хебър ще картотекира за новия сезон ще има в следващите дни.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.