1. Начало
  2. »
  3. Футбол
  4. »
  5. Йордан Чолов и Иван Ранчев се завърнаха в Хебър

Йордан Чолов и Иван Ранчев се завърнаха в Хебър

Време за четене: < 1 минута

Младият футболен специалист Йордан Чолов се завръща на работа в родния си клуб Хебър.

35-годишният треньор ще учи на футбол подрастващи в школата на клуба. Досега той правеше това успешно в ДФК „Орлета”, но перспективите за развитие и професионално израстване явно са натежали при избора му да приеме предложението на Хебър. Данчо Чолов изказа благодарностите си на досегашния си работодател Валентин Карагьозов, собственик на „Орлетата”, който преди няколко години му даде шанс за работа.

Освен него, на стадион „Георги Бенковски” като треньор в ДЮШ-а на клуба се завръща и друг кадър на Хебър – Иван Ранчев.

Подобно на Чолов, и той е бивш футболист на хебърци, като двамата дори играха заедно в продължение на няколко години, защитавайки клубната емблема на най-успешния футболен клуб в областта. Иван Ранчев също идва от школата на ДФК „Орлета”.

Като ново име в „Академия Хебър” се спряга и това на пловдивчанинът Васил Кузманов. Той пазеше вратата на хебърци в периода между 2004-2007 година, а за последно се занимаваше с подготовка на вратарите на АФК Хасково. С него както и с още един местен футболен специалист шефът на школата на Хебър Спас Спасов обаче ще има финални разговори преди да се сложат парафите за назначение на работа. В школата на Хебър вече започват да работят и досегашните състезатели на мъжката представителна формация на клуба Мартин Сечков и Цветан Павлов.

Разпределението на отделните гарнитури, които новите и стари треньори в ДЮШ-а ще поемат, би трябвало да бъде изяснено съвсем скоро, съобщиха от клуба.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx