Петима напуснаха Оборище

Време за четене: < 1 минута

Първа тренировка от предсезонната си подготовка ще проведе утре вечер на клубния си стадион „Орчо войвода” тимът на Оборище (Панагюрище).

Заниманието ще бъде и първо под ръководството на новия стар треньор Танчо Калпаков, който се завръща начело на отбора след 3-годишна пауза.

На сбора след триседмичната лятна ваканция няма да се появят петима от досегашните футболисти на Оборище, с които ръководството е приключили отношенията си. Това са футболистите Ангел Маджиров, Благой Стоянов, Богомил Христов, Владимир Бахъров и Емил Колев. Според треньора Танчо Калпаков Оборище ще се събере в пълен състав до края на месеца.

Със сигурност на първата тренировка няма да имам на разположение всички, с които ще работя по-нататък, но се надявам до 10 дни да окомплектоваме напълно отбора.

Калпаков остава верен на себе си да не бърза да обявява всички нови, тъй като в аматьорския футбол няма договори и изненадите са възможни до последно.

Шансовете на „Орчо войвода” отново да заиграят бившите футболисти на Хебър Иван Иванов и Николай Стоилков са повече от големи. Калпаков обаче отрече да е канил в Оборище Мурад Ибраим. Друг спряган за тима от Панагюрище – Руслан Иванов пък вече премина в Пирин (Благоевград).

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx