1. Начало
  2. »
  3. Други спортове
  4. »
  5. Други
  6. »
  7. Корабомоделизъм
  8. »
  9. Започва Държавното по корабомоделизъм

Започва Държавното по корабомоделизъм

Време за четене: < 1 минута

От 14 до 16 юни елитният пазарджишки Модел яхт клуб в Пазарджик ще е домакин на Държавното първенство по корабомоделен спорт, а състезанието ще се проведе на Остров “Свобода”.

Очаква се участие да вземат над 50 участници, сред които напълно начинаещи и световни и европейски шампиони в корабомоделния спорт от цялата страна.

Стартовете на Държавното първенство по корабомоделен спорт за радиоуправляеми корабни модели-класовете „М“ и „NS” – втори кръг и за скоростни модели – класове А/В- І кръг, започват от 13:00 часа днес. За събота и неделя началото е от 9:00 часа и ще можете да се насладите на майсторството при корабомоделизма на заслужили майстори на спорта и на световни и европейски шампиони. Най-добрите в този спорт ще бъдат наградени с грамоти и медали за класиралите се от І до ІІІ място.

Преди две седмици, най-младото попълнение на пазарджишкия Модел яхт клуб, спечелиха в първото си състезание отборното второ място в категория корабомоделизъм на националните ученически състезания по автомоделизъм и корабомоделизъм и три медала в автомоделизма.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx