Танчо Калпаков е новият старши треньор на Оборище

Време за четене: < 1 минута

Танчо Калпаков е новият стар треньор на Оборище (Панагюрище).

„Блудният син” се завръща на родния стадион „Орчо войвода”, след последователен престой в Пазарджик и Ловеч през последните две години. От Управата на клуба признаха, че вчера са финализирали преговорите с Танчо Калпаков и той ще води панагюрския клуб през новия сезон.

Да, вярно е. Връщам се в Панагюрище с най-добри чувства. Благодаря на хората в Литекс, които ме ангажираха като асистент на Живко Желев в момент, когато останах без работа преди няколко месеца. Сега времето ще покаже доколко ще бъда успешен в родния си клуб Оборище. Надявам се да оправдая доверието и да изпълня целите на ръководството.

До два дни той ще определи първия си асистент и треньора на вратарите. В щаба му със сигурност влиза Димитър Чернирадев, който му помагаше при предишния престой в Оборище и Хебър. Има вероятност досегашният наставник на панагюрци Войн Войнов да остане на работа в клуба на друга позиция. Плановете на Калпаков включват Оборище да стартира лятната си подготовка на 24 юни. Все още не се знае какво ще се случи с евентуалното участие на панагюрци на баражи за попълване вакантното място на Верея във Втора лига. На този етап мислим за участие в Трета лига. Ако се случи нещо друго за „Б” група, то е добре дошло, коментираха от щаба на Оборище.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *