1. Начало
  2. »
  3. Клубове
  4. »
  5. Клубове Югозападна трета лига
  6. »
  7. Оборище
  8. »
  9. Танчо Калпаков е новият старши треньор на Оборище

Танчо Калпаков е новият старши треньор на Оборище

Време за четене: < 1 минута

Танчо Калпаков е новият стар треньор на Оборище (Панагюрище).

„Блудният син” се завръща на родния стадион „Орчо войвода”, след последователен престой в Пазарджик и Ловеч през последните две години. От Управата на клуба признаха, че вчера са финализирали преговорите с Танчо Калпаков и той ще води панагюрския клуб през новия сезон.

Да, вярно е. Връщам се в Панагюрище с най-добри чувства. Благодаря на хората в Литекс, които ме ангажираха като асистент на Живко Желев в момент, когато останах без работа преди няколко месеца. Сега времето ще покаже доколко ще бъда успешен в родния си клуб Оборище. Надявам се да оправдая доверието и да изпълня целите на ръководството.

До два дни той ще определи първия си асистент и треньора на вратарите. В щаба му със сигурност влиза Димитър Чернирадев, който му помагаше при предишния престой в Оборище и Хебър. Има вероятност досегашният наставник на панагюрци Войн Войнов да остане на работа в клуба на друга позиция. Плановете на Калпаков включват Оборище да стартира лятната си подготовка на 24 юни. Все още не се знае какво ще се случи с евентуалното участие на панагюрци на баражи за попълване вакантното място на Верея във Втора лига. На този етап мислим за участие в Трета лига. Ако се случи нещо друго за „Б” група, то е добре дошло, коментираха от щаба на Оборище.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx