1. Начало
  2. »
  3. Други спортове
  4. »
  5. Волейбол
  6. »
  7. Титла и следа в Евротурнирите са целите пред Хебър

Титла и следа в Евротурнирите са целите пред Хебър

Време за четене: 2 минути

За новия сезон преследваме шампионска титла на България и си поставяме амбициозни задачи за участие в Европа. Започваме в третия по сила европейски турнира Challenge cup и ще търсим своето място на европейска сцена.

Това обяви новият предедател на УС на ВК Хебър Александър Иванов, който вече е вписан от съда в Пазарджик като нов шеф на управата на клуба. Промяната в Управителния съвет на ВК Хебър настъпи още след края на сезона в Суперлигата при мъжете, когато за първи път бе обявено, че Александър Иванов сменя на председателския пост дългогодишния ръководител Петър Ганчев.

Петър Ганчев оглавяваше ВК Хебър в продължение на 26 години.
Петър Ганчев (вдясно) оглавяваше ВК Хебър в продължение на 26 години.

След рокадата Ганчев остана в УС, като ще помага във всички дейности като заместник-председател.

В последните две години Александър Иванов бе спортно-технически директор във ВК Хебър. Той е един от основните движещи фигури за прогреса и големия бум на мъжкия волейболен отбор на Пазарджик, които доведоха до възвръщане на позициите на волейболната карта у нас. През настоящия сезон Хебър триумфира с Купата на България и завърши със сребърните отличия в Суперлигата на България. Сега досегашният спортно-технически директор преминава на по-горно ниво, като вече поема и ръководна роля.

Промяната е по-скоро едно освежаване, коментира скромно Александър Иванов. Целта е да има приемственост, ние уважаваме много Петър Ганчев и той остава да помага със своя опит на клуба. Моята идея още от самото начало е да има надграждане. Смятам, че вървим именно в тази посока и тази ротация за поста председател е с цел да се продължи тази възходяща линия.

По повод тиражирани в медийното пространство твърдения за трансфери за новия сезон, Иванов заяви, че се работи по селекцията. На този етап обаче няма още нищо конкретно и когато това стане ще бъде оповестено официално.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx