1. Начало
  2. »
  3. Футбол
  4. »
  5. Първите нови трансфери в Хебър са факт

Първите нови трансфери в Хебър са факт

Време за четене: 2 минути

Димитър Везалов и Янко Ангелов са първите трансфери в отбора на Хебър за сезон 2019/2020 на Втора Професионална лига!

🆕 Двамата играчи пристигат от отбора на Локомотив (Пловдив) и са настоящи носители на Купата на България!

⚽️ Димитър Везалов е централен защитник, висок е 191 см и е юноша на Септември (София). Той е играл в различни български отбори на високо ниво, сред които Берое (Стара Загора), Левски (София) и Славия (София).

⚽️ Янко Ангелов е местен играч, родом от Варвара и юноша на Левски (София). Той е полузащитник, а в кариерата си е бил част от отборите на Пирин (Разлог), Монтана (Монтана) и Септември (София).

Пожелаваме им много успехи с екипа на Хебър! Зелените напред! #fchebar 💪

Веднага след представянето на двамата футболисти, кметът на Община Пазарджик Тодор Попов заяви:

Това е само началото. Тези две момчета са първата стъпка от цялостната ни концепция за надграждане на това, което сме постигнали до момента. В следващите дни ще продължим с входящите трансфери. Амбицията ни е да окомплектоваме такъв отбор, който да стане фактор във Втора лига още от самото начало. А знаете, че апетитът идва с яденето. И в един момент без да казвам още от сега, кога точно ще се случи, но Първа лига ще стане реалност за Хебър. Повярвайте ми. Само, че тогава няма да повтаряме старите грешки, а ще се задържим трайно там.

От Хебър разкриха, че имат договорка и с трети футболист на Локомотив (Пловдив). Това е централният защитник Асен Георгиев, който на по-късен етап също ще парафира контракт с пазарджишкия тим. Очаква се до края на тази седмица новите в Хебър да стигнат цифрата седем.

Димитър Везалов: В Хебър е доста по-добре от много места в „А” група.

След като получих поканата от треньора на Хебър Николай Митов, мога да кажа, че много бързо изяснихме нещата, които двустранно бяха важни за да стана част от този клуб. В ръководството на Хебър видях една коректност и искреност, която ме спечели и на практика ме накара толкова бързо да приема. В личен план първата ми цел ще бъде да се напасна в отбора и да нямам контузии. От там насетне, ако се работи правилно и усърдно и се минат всички стъпки за изграждане на един добър отбор. За мен компромис да сляза да играя от „А” в „Б” група може да има единствено от сантиментална гледна точка, защото е наистина нещо специално да вдигнеш купата на България с Локомотив, но пък Хебър е амбициозен проект, където за момента е по-добре да играеш от доста места в „А” група.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx