Хебър посреща Германея в Брацигово

Време за четене: < 1 минута

Хебър ще изиграе последния си мач от Югозападната Трета лига на стадион “Христо Гюлеметов – Бонбона” в Брацигово.

“Зелените” завършват успешната си кампания в Трета лига в събота от 18 часа с домакинска среща с Германея (Сапарева баня). Обективната причина Хебър да играе на 20 километра от Пазарджик обаче не е наказание, а стартиращият ремонт на стадион „Георги Бенковски” в Пазарджик, който започва с рехабилитация на терена. Тревното покритие на стадион „Георги Бенковски” е вече на практика неизползваемо за провеждане на мачове, тъй като беше „изгорено” по изкуствен начин и в момента има вид на ожъната нива. Почти сигурно Хебър ще започне и новата си кампания във Втора лига на стадиона в Брацигово.

Спортна база „Георги Бенковски” в Пазарджик ще се превърне в строителна площадка за четири месеца през които ще трае ремонтът.

Най-удобен за клуба ще бъде вариантът за домакинство на стадион „Христо Гюлеметов – Бонбона” в Брацигово. Сравнително новото спортно съоръжение е най-близо до Пазарджик, а и ще се нуждае от най-малко средства за изпълнение на предписанията, които със сигурност БФС ще направи. До края на месеца в Пазарджик ще пристигне комисия от БФС, която ще разгледа предложенията на ръководството на Хебър и след задължителна инспекция ще си каже мнението.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *