1. Начало
  2. »
  3. Футбол
  4. »
  5. Югозападна трета лига
  6. »
  7. Хебър посреща Германея в Брацигово

Хебър посреща Германея в Брацигово

Време за четене: < 1 минута

Хебър ще изиграе последния си мач от Югозападната Трета лига на стадион “Христо Гюлеметов – Бонбона” в Брацигово.

“Зелените” завършват успешната си кампания в Трета лига в събота от 18 часа с домакинска среща с Германея (Сапарева баня). Обективната причина Хебър да играе на 20 километра от Пазарджик обаче не е наказание, а стартиращият ремонт на стадион „Георги Бенковски” в Пазарджик, който започва с рехабилитация на терена. Тревното покритие на стадион „Георги Бенковски” е вече на практика неизползваемо за провеждане на мачове, тъй като беше „изгорено” по изкуствен начин и в момента има вид на ожъната нива. Почти сигурно Хебър ще започне и новата си кампания във Втора лига на стадиона в Брацигово.

Спортна база „Георги Бенковски” в Пазарджик ще се превърне в строителна площадка за четири месеца през които ще трае ремонтът.

Най-удобен за клуба ще бъде вариантът за домакинство на стадион „Христо Гюлеметов – Бонбона” в Брацигово. Сравнително новото спортно съоръжение е най-близо до Пазарджик, а и ще се нуждае от най-малко средства за изпълнение на предписанията, които със сигурност БФС ще направи. До края на месеца в Пазарджик ще пристигне комисия от БФС, която ще разгледа предложенията на ръководството на Хебър и след задължителна инспекция ще си каже мнението.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx