Николай Стоилков: Митов направи страхотен колектив в Хебър, мисля че ще имаме добър отбор и във Втора лига

Време за четене: 2 минути

Централният защитник на Хебър Николай Стоилков смята, че отборът напълно заслужено е на път да си спечели мястото в професионалния футбол.

“Зелените” успяха да се справят с конкуренцията на Оборище (Панагюрище) и в крайна сметка вече може да се каже, че на 99,9% са постигнали целта си.

Бившият футболист на Септември (Симитли) и Чавдар (Етрополе) счупи крак на 24 октомври, но се очаква за следващия сезон да бъде на линия. Възстановяването му върви доста добре и вече е започнал да тренира с отбора.
Бившият футболист на Септември (Симитли) и Чавдар (Етрополе) счупи крак на 24 октомври, но се очаква за следващия сезон да бъде на линия. Възстановяването му върви доста добре и вече е започнал да тренира с отбора.

Получих тежката контузия на 24 октомври по време на двубоя с Германея (Сапарева баня). Наистина беше неприятен момент за мен, тъй като през всичките следващи срещи не можах да помогна на тима. За моя радост вече съм по-добре. Започнах да тренирам леко и да тичам. Очаквам да бъда готов за следващия сезон във Втора лига. Отборът ни е в добро състояние. Николай Митов успя да направи много добър колектив. Заслужаваме да влезнем в професионалния футбол. Целта е почти изпълнена, остава ни една малка крачица до нейното пълно постигане. Имаме да спечелим още една точка, за да сме бетонирани на първото място, а до края има четири мача. Мисля си, че няма какво да стане. Имаме наистина добър треньор, който е водил големи отбори и който ни научи на много неща. Прави изключително интересни тренировки. Мисля, че Хебър ще има добър отбор и във Втора лига. Според мен отборът ще бъде конкурентоспособен на останалите.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

2 коментара по “Николай Стоилков: Митов направи страхотен колектив в Хебър, мисля че ще имаме добър отбор и във Втора лига

 • май 11, 2019 в 23:19
  Permalink
  Харесвам 2
  Не харесвам 0

  Успех на хебър.само палячовците в Пещера останаха без отбор,пълна разруха

  Отговор
 • декември 8, 2019 в 22:13
  Permalink
  Харесвам 0
  Не харесвам 0

  ЕЕЕ ако има как и гъза ще му олижеш, прибери го този език…
  Папазите го гласят да го сменят, сега настройват публиката срещу него,за да имат причина да го махнат .

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *