1. Начало
  2. »
  3. Други спортове
  4. »
  5. Бойни
  6. »
  7. Джудо
  8. »
  9. Кодокан е домакин на държавно за юноши и девойки

Кодокан е домакин на държавно за юноши и девойки

Време за четене: < 1 минута

Едно от най-престижните състезания по джудо – Отборното първенство за юноши и девойки старша възраст и мъже и жени, ще се проведе в Пазарджик на 11 и 12 май.

За участие в него заявка са дали над 40 отбора от България. Освен пазарджишкия „Кодокан”, в състезанието ще се включат още ЦСКА, Левски (София), Локомотив (София), както и отбори от Пловдив, Русе, Силистра, Варна, Перник.

Организатори на проявата са СК ”Кодокан”, Община Пазарджик и Българската федерация по джудо. От СК „Кодокан” изказват специална благодарност на кмета на Пазарджик Тодор Попов за подкрепата и ангажираността за това състезание и канят почитателите на спорта в събота и неделя в зала „Васил Левски”.

Началото на проявата и двата дни е в 10часа.

Пазарджишкият клуб ще участва с пълни отбори във всички възрастови групи и категории и въпреки че срещите ще са много оспорвани, треньорите се надяват на отлични резултати. Другите големи надежди на СК „Кодокан” сега са насочени към Валентин Алипиев в категория до 60 кг. Утре той ще участва в турнир от веригата Гран при в Баку, който носи точки за Олимпийските квалификации. Шансовете на Алипиев са големи, като се има предвид, че той вече си осигури участие на Европейските игри това лято.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx