Глоби за Балкан и Вихър

Време за четене: < 1 минута

Два глобени клуба от „А” ОГ и шестима наказани футболисти.

Това е равносметката от редовното заседание на Дисциплинарната комисия при ОС на БФС след изиграване на мачовете от отминалия кръг в областния футбол. По доклад с предупреждение за лишаване от домакинство и глоба от 125 лева е наказан отборът на Вихър (Ветрен). Балкан (Варвара) пък ще трябва да внесе 62,50 лева в касата на БФС под формата на имуществена санкция.

За един мач са спрени състезателните права на Димитър Тошкин от състава на Чепинец (Велинград), Петър Ганин от Спартак (Калугерово), Васил Атанасов от Тракия (Пазарджик) и Антонио Анев от ФК Лозен. Състезателят на Миньор (Елшица) Валери Сираков пък ще пропусне принудително две срещи. При децата за една среща без права остана Панайот Панайотов от Хебър.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

2 коментара по “Глоби за Балкан и Вихър

 • май 10, 2019 в 21:33
  Permalink
  Харесвам 1
  Не харесвам 0

  На 5 май неделя бе изигран най-очакваният сблъсък в Б региона футболна група Север между отборите на Миньор и Светкавица-Синитево. Мачът за съжаление бе белязан с редица скандали и то свързани със съдийството и решенията на делегата на срещата. Още от началото делегата не позволи редовен футболист да вземе участие в срещата. Ръководството на Миньор сигнализира делегата на срещата Петър Стайков на полувремето за нередовен лекар и изиска да се легалитимира ,но ни беше категорично отказано дори самият господин Стайков се опитваше да ни обеждава как дамата Деяна Деянова представяща се за лекар Дяна Пейкова работела в Спешна помощ което по никакъв начин не отговаря на истината.Така срещата продължи и здравето на играчките бе поверено на поредния медик самозванец. Фактът ,че Деяна Деянова не е практикуващ лекар а медицинска сестра бе потвърден в личен разговор с нас от др. Лепарова -управител на многопрофилна болница ,,Здраве,,. Искаме да подчертаем , че Многопрофилна болница ,,Здраве,, не носи никаква отговорност за това какво правят служителите и в свободното си време както и това ,че Деяна Деянова се изживява като лекар , Миа Халифа, Елена Рудолф или Зина принцесата войн е единствено нейна лична отговорност.
  Смущаващото е и друго как се позволява официален документ в случея Съдийски протокол номер 512 да е попълнен с невярна информация в пресъствието на представители на БФС -съдииската тройка и дежурния делегат. Сигурнисме ,че главният съдия на срещата Иван Кубаков като служител на МВР знае последствията от попълване на официален документ с невярна инфурмациа и опитът това да бъде прекрито.
  Относно скандалните отсъждания по време на самата среща ние сме склони да ги отдадем на пълната неадекватност и некадърност на съдиите и това, че те както и ние са пълни аматьори .
  Предлагаме Ви видео запис на дамата медик в действие за да не сме голословни както и протокола със името и подписът и. Искаме да попитаме докога ще се рискува здравето на момчетата с отказа да се осигури лекар както е по правилник.

  Отговор
 • май 10, 2019 в 21:36
  Permalink
  Харесвам 1
  Не харесвам 0

  Има и видео и сниман протокол , но няма държава !!!

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *