1. Начало
  2. »
  3. Други спортове
  4. »
  5. Бойни
  6. »
  7. Джудо
  8. »
  9. Джудистите на Спортното спечелиха пълен комплект медали в Гърция

Джудистите на Спортното спечелиха пълен комплект медали в Гърция

Време за четене: < 1 минута

На проведения в Солун международен турнир в конкуренция с участници от 20 държави представителите на Спортното училище постигнаха убедителни победи.

Поредно достойно представяне на пазарджишките джудисти на международно състезание. На проведения в Солун международен турнир в конкуренция с участници от 20 държави представителите на Спортното училище постигнаха убедителни победи.

Андрей Ганчев (кат. 42 кг.) и Стоян Гушков (кат. 46 кг.), които без затруднение победиха своите съперници, напълно заслужено се изкачиха на първо място на стълбицата и се окичиха със златните медали. Втори в своята категория стана Емил Вълчев, а трето място и бронзови медали завоюваха Маринела Янева (кат. до 48 кг.), Станимир Томов, Георги Дамянов и Звезделин Илиев (кат. до 73 кг.). Мариян Палев, който е ученик в 8 клас в Спортното училище и който се състезава вече в групата на мъжете, се класира пети. На състезание от такъв висок ранг и в такава възрастова група това е много добро постижение, коментираха треньорите Величко Серев и Виден Василев.

Следващото голямо изпитание за джудистите на Спортното училище ще бъде след броени дни – на 4 и 5 май те ще трябва да разпределят силите си за две участия: Международните турнири, които се провеждат в Самоков и Хасково.

Школата на джудистите ни става все по-силна и вдъхва надежда, че ще изградим бъдещи шампиони, това коментира директорът на Спортното училище Георги Георгиев след поредното успешно представяне на международно състезание.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Абониране
Уведомление за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Всички коментари
0
Споделете мнението си, като напишете коментарx