Хебър победи в Сандански

Време за четене: 2 минути

Хебър спечели първа победа в Сандански срещу Вихрен.

„Зелените“ победиха с 2:1 с голове на Руслан Иванов в 35-та минута и Кирил Георгиев в 56-та. Играчите на Николай Митов надхитриха четвъртия в класирането на много тежкия за игра терен и запазиха преднината си от седем точки пред Оборище. Именно поради това срещата на стадиона в Сандански беше повече пълна с борба и единоборства, а не с футболни достойнства.

Все пак гостите поведоха преди почивката. Цветелин Тонев асистира на Руслан Иванов, който даде аванс на водача в класирането. През втората част Кирил Георгиев удвои, като успокои тима на Митов. Само две минути по-късно Александър Якимов беше оставен непокрит и с глава изравни след центриране от ъглов удар. В този момент играчите на Здравко Лазаров повярваха в равенството, но футболистите на Хебър не отстъпиха и запазиха преднината си. В 75-ата минута Митко Петков от домакините и Цветан Павлов се сблъскаха лошо глава в глава, като бяха закарани в болница.

Победа записа и Оборище (Панагюрище). Отборът на Воин Войнов, който призна превъзходството на Хебър в средата на седмицата, победи с минималното 1:0 у дома правещия много силна пролет тим на Банско.

Спортният сайт на Пазарджик

Спортният сайт на Пазарджик. Създаден на 22 септември 2008 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.